Δευτέρα, 16 Απρίλιος 2018 17:19

ΚΟΡΩΝΗ – Α.Ε. ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ 2-2: Αφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς

Γράφτηκε από τον
ΚΟΡΩΝΗ – Α.Ε. ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ 2-2: Αφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς

 

Ο τελικός παραμονής στην Κορώνη δεν ανέδειξε νικητή και όλα θα κριθούν για τον τοπικό Ακρίτα Ακρίτα και την Α.Ε. Γαργαλιάνων στην 26η και τελευταία αγωνιστική της Α1 τοπικής.

Οι γηπεδούχοι μετά το χθεσινό 2-2 διατηρούν το προβάδισμα των 2 βαθμών από την ομάδα των Γαργαλιάνων, αλλά υστερούν στην ισοβαθμία. Ως εκ τούτου χρειάζονται διπλό στη Μεθώνη για να είναι 100% σίγουροι.

Αν δεν νικήσει βέβαια η Α.Ε. Γαργαλιάνων τον Ολυμπιακό Ανάληψης, η Κορώνη μένει και με ήττα!

Το βέβαιο είναι ότι αυτό το 2-2 αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς για την τρίτη ομάδα που θα υποβιβαστεί στη Β’ τοπική, μετά τον Αστέρα Μικρομάνης και τον Αίαντα.

Οσον αφορά το ματς, η Κορώνη προηγήθηκε στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, αλλά η Α.Ε. Γαργαλιάνων ισοφάρισε στην επόμενη φάση και έκανε στο 58’ την ολική ανατροπή. Στο 71’ όμως ο Ακρίτας βρήκε από τα 11 βήματα το δρόμο για τα δίχτυα και η ισοπαλία σφράγισε τις προσπάθειες των δύο ομάδων. Ο Μουτζούρης με σουτ έκανε το 1-0 και ο Παπανδρεόπουλος με εξαιρετική ενέργεια και αφότου συνεργάστηκε με τον Μπολούν ισοφάρισε. Στο 58’ ο Νικολόπουλος έγραψε από κοντά το 1-2, μετά από εντυπωσιακή ατομική ενέργεια του Παπανδρεόπουλου, ο οποίος πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του και έδωσε έτοιμο γκολ στον Νικολόπουλο.

Στο 65’ ο Καγιανάς έδωσε στον Μάγκο που εξ’ επαφής έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι, χάνοντας τεράστια ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους.

Εξι λεπτά αργότερα ο Μουτζούρης κέρδισε πέναλτι από τον Στασινόπουλο και ο Δ. Κουτσουμπός ισοφάρισε σε 2-2.

Στο πρώτο ημίχρονο η Κορώνη είχε μεγάλες με τους Μουτζούρη και Δ. Κουτσουμπό και στο δεύτερο η Α.Ε. Γαργαλιάνων, ειδικά μετά το 2-2 με τους Χρόνη, Νικολόπουλο και Παπανδρεόπουλο.

Το ματς διαιτήτευσε ο Αλεξέας με βοηθούς τους Καυκά και Ταβουλαρέα.

ΚΟΡΩΝΗ: Σπυρόπουλος, Παναγιωτόπουλος, Τσουκάτος, Μπλάνας, Δ. Κουτσουμπός, Ι. Κουτσουμπός, Μαθιόπουλος (55’ Σαρελάς) Μάραντος, Κρητικάκης (46’ Παπαδόγγονας), Σταμάτης, Μουτζούρης.

Α.Ε. ΓΑΡΓΑΛΙΑΝΩΝ: Τσώλης, Πανταζής, Καγιανάς, Πλάγος, Γεωργακόπουλος (75’ Μπακάκης), Παπανδρεόπουλος, Αναστασόπουλος, Μπολούν (65’ Χρόνης), Στασινόπουλος, Μάγκος (75’ Καλογερόπουλος), Νικολόπουλος (90’ Δημητρακόπουλος).