Τετάρτη, 18 Απρίλιος 2018 15:54

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ: Δεύτερη νίκη για το ΚΤΕΛ

Γράφτηκε από τον

Σ’ ένα συναρπαστικό σε εξέλιξη ματς, η ομάδα του ΚΤΕΛ νίκησε την Δευτέρα με 4-3 την ομάδα Daddy Cool.

Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα μαζικού αθλητισμού για το ΚΤΕΛ μετά το 3-1 επί των Ξυλοκόπων και για τους τυπικά γηπεδούχους η δεύτερη ήττα, μιας και είχαν ηττηθεί την πρώτη αγωνιστική από την ομάδα Τζωνάκος.

Η Daddy Cool άνοιξε το σκορ στο 34’ με σουτ του Δημητρέα μέσα από την περιοχή έπειτα από σέντρα του Γκίζα.

Δύο λεπτά αργότερα από μπαλιά του Τσιγαρίδη, ο Γκέγκας βγήκε στην πλάτη των αμυντικών και με πλασέ ισοφάρισε.

Στο 40’ ο Δημητρέας και πάλι με σουτ μέσα από την περιοχή έγραψε το 2-1 και στο 46’ ο ίδιος παίκτης είχε σουτ στο κάθετο δοκάρι.

Ετσι στο 65’ ο Γκέγκας, αφού απέφυγε τον αντίπαλό του με φαλτσαριστό σουτ ισοφάρισε σε 2-2.

Στο 69’ ο γκολκίπερ Τσαμπούκος υπό την πίεση του Κωνσταντινίδη δεν μπόρεσε να διώξει την μπάλα και ο δεύτερος σε κενή εστία έκανε το 3-2.

Στο 74’ από σέντρα του Τσιγαρίδη, ο Παντελόπουλος από πολύ κοντά πλάσαρε άουτ. Στην επόμενη φάση όμως, από κεφαλιά πάσα του Γκέγκα, ο Χριστόπουλος με πλασέ ισοφάρισε σε 3-3. Το ΚΤΕΛ έφθασε στην ολική ανατροπή στο 78’ με σκόρερ και πάλι τον Χριστόπουλο που με ατομική ενέργεια και σουτ έστειλε την μπάλα πρώτα στο δεξί δοκάρι και στη συνέχεια στα δίχτυα για το 3-4.

Το ματς διαιτήτευσε ο Ταβουαλαρέας με βοηθούς την Μπότη και τη Βασιλοπούλου.

DADY COOL: Μαρκάκης (41’ Χότζα), Π. Χανδρινός (71’ Ψώνης), Τσόκας, Αλ. Παπαδόπουλος, Κάτσης, Στ. Παπαδόπουλος (41’ Δρούγας,56’ Γιάνναρος), Γ. Χανδρινός, Α. Τσαούσης (48’ Μπάρας), Γκίζας (45’ Κωνσταντινίδης), Δημητρέας, Λεμπέσης (62’ Πατσόπουλος).

ΚΤΕΛ: Τσαμπούκος, Καπερνέκας (35’ λ.τρ. Νίκας, 56’ Αλεβίζος), Κρίκας, Αυγουλέας, Καλύβας, Δημητρουλόπουλος (37’ Μπανίκα, 61’ λ.τρ. Παναγιώταρης), Γκέγκας, Κατράνης, Χριστόπουλος, Τσιγαρίδης, Παντελόπουλος.