Δευτέρα, 23 Απρίλιος 2018 18:30

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ – ΑΟΔ 0-5: Εύκολη νίκη στο Διαβολίτσι

Γράφτηκε από τον

 

Με πέντε διαφορετικούς σκόρερ ο ΑΟΔ νίκησε χθες με 5-0 την Αναγέννηση Παραλίας σ’ ένα ματς που έγινε στο Διαβολίτσι, μετά από συνεννόηση των δύο ομάδων, καθώς δεν επιθυμούσαν να παίξουν νωρίς το πρωί στην Καλαμάτα, όπως αρχικά είχε οριστεί.

Το τυπικά φιλοξενούμενο λοιπόν Διαβολίτσι πήρε εύκολα τους τρεις βαθμούς, δίνοντας συνέχεια στην μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του Πανθουριακού.

Ακόμα διατήρησε σ’ ένα ακόμα ματς το μηδέν και φιγουράρει στην 4η θέση της Α’ τοπικής. Αντίθετα η Αναγέννηση είναι προτελευταία και μετά τη χθεσινή ήττα υποβιβάστηκε και μαθηματικά στην Α1.

Ο χορός των γκολ άνοιξε στο 20’ με τον Κουλόπουλο να βρίσκει δίχτυα με πλασέ μέσα από την περιοχή.

Στο 30’ ο Εμμανουήλ με απευθείας εκτέλεση φάουλ έγραψε το 0-2 και στο 60’ ο Πιτσιλής ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 0-3.

Ο Ζάκκας με πλασέ έκανε στο 70’ το 0-4 και στο 80’ ο Τσουκαλάς με σουτ διαμόρφωσε το τελικό 0-5.

Το ματς διαιτήτευσε ο Καυκάς με βοηθούς τους Αντωνόπουλο και Ρουμελιώτη.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΡΑΛΙΑΣ: Νταντής, Δημόπουλος, Ξυδέας (70’ Β. Κοντοθανάσης), Π. Χαρίτος, Κουτίβας, Πετράκος (55’ Μπουζαλάς), Δ. Σώκαλης, Στ, Σώκαλης, Χαρλέπας (46’ Μάλαμας), Στ. Χαρίτος, Μπ. Κοντοθανάσης.

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Κωνσταντακόπουλος, Μαυροειδάκος, Παπαγεωργίου (50’ Ηλιόπουλος), Μπαλόπουλος (46’ Π. Σουλαντίκας), Πιτσιλής, Βορίλας, Εμμανουήλ, Ζάκκας, Κουλόπουλος (55’ Παπαδόγιαννης), Κρεμμύδας, Τσουκαλάς.