Δευτέρα, 23 Απρίλιος 2018 18:59

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 4-1: Σε ρυθμούς ρελαντί

Γράφτηκε από τον
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 4-1: Σε ρυθμούς ρελαντί

 

 

Εύκολη νίκη πήρε η Κυπαρισσία επί του Ολυμπιακού Καλαμάτας με σκορ 4-1, προσφέροντας γκολ και θέαμα στους φιλάθλους της. Ο ΑΟΚ άνοιξε το σκορ μόλις στο 2’, στο ημίχρονο κέρδιζε 3-0 και το δεύτερο μέρος ήταν τυπική διαδικασία.

Ο αγώνας είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον μόνο για την καλαματιανή ομάδα, η οποία όμως δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο της αναμέτρησης να κοντράρει τον ΑΟΚ.

Ετσι ο Ολυμπιακός παραμένει στο -4 από το Ασπρόχωμα, το οποίο υποδέχεται την προσεχή Κυριακή σε έναν “τελικό” παραμονής.

Μόλις στο 2’ ο Κωνσταντόπουλος έκανε με πλασέ το 1-0 από πάσα του Χρονόπουλου. Στο 17’ η ομάδα του Τάκη Παναγόπουλου έκανε δύο τα τέρματα της με τον Κωνσταντόπουλο να σερβίρει και τον Χρονόπουλο να κάνει με πλασέ από το ύψος του πέναλτι το 2-0.

Στο 40’ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με σουτ του Βατσή.

Τρία λεπτά αργότερα ο Κωνσταντόπουλος κέρδισε πέναλτι, το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Βατσής για το 3-0 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος η Τριφυλιακή ομάδα πέτυχε ένα ακόμη γκολ στο

58’ με διαγώνιο σουτ του Σπυρόπουλου (4-0).

Το γκολ της τιμής για τους “ερυθρόλευκους” σημείωσε ο Μιχαλέας στο 80’ με σουτ για το τελικό 4-1.

Το ματς σφύριξε ο Καρβούνης, με βοηθούς τους Σταύρου και Γαλακούτη.

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Αθανασόπουλος, Σπυρόπουλος, Χρονόπουλος (88’ Καραβούλιας), Μιτρόφ, Ντιόπ, Κωνσταντόπουλος (46’ Λαχανάς 78’ Ντέντα), Ανδρουτσής, Ζαφείρης, Αριδάς (53’ Γεωργιόπουλος), Βατσής, Θεοχαρόπουλος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Γεωργουλάκος, Βέλμαχος, Τσαναλίας (78′ Κουπούζος), Κολιός, Χρονόπουλος, Μπέρμπερη, Κ. Μάλαμας, Ζέππος, Μπαζάνης (53′ Αναγνωστόπουλος), Αλεξανδρόπουλος (82′ Ν. Μάλαμας), Κακαλέτρης (46′ Μιχαλέας).