Πέμπτη, 26 Απριλίου 2018 11:53

"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Πενταετές πλάνο και υψηλοί στόχοι από Χριστόπουλο

Γράφτηκε από τον
"ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ": Πενταετές πλάνο και υψηλοί στόχοι από Χριστόπουλο

Αποφασισμένος να μείνει για τουλάχιστον πέντε χρόνια στην “Μαύρη Θύελλα” βάζοντας παράλληλα πολύ υψηλούς στόχος φάνηκε ο βασικός χρηματοδότης της Καλαμάτας Αγαθοκλής Χριστόπουλος, στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε μαζί με τα μέλη της διοίκησης της ομάδας χθες στο ξενοδοχείο “Elite”.

“Θα κάνουμε ότι πρέπει για να μπορεί να κάνει πρωταθλητισμό και να ανέβει η ομάδα” τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Χριστόπουλος που σε σχετική ερώτηση απάντησε ότι οι στόχοι θα είναι πολύ πιο υψηλοί από την άνοδο από την Γ’ στην Β’ εθνική, εννοώντας προφανώς ότι ο μεγάλος στόχος είναι η Σούπερ Λίγκα.

Οσον αφορά τον στόχο στο επόμενο πρωτάθλημα η απάντηση του ήταν ξεκάθαρη: “Πάντα πρώτοι”!

Από εκεί και πέρα, απέφυγε να αναφερθεί με λεπτομέρειες στο πενταετές πλάνο που σχεδιάζει. Είπε ότι αυτό θα το κάνει στα μέσα Μαΐου και θα συνδυαστεί με την πρόσληψη προπονητή, προαναγγέλλοντας κάτι πολύ δυνατό.

“Θα κάνουμε ότι πρέπει

για να ανέβει η ομάδα”

Οσον αφορά την χρηματοδότηση των παραπάνω υψηλών στόχων, σημείωσε πως ο ίδιος θα καλύψει ένα μέρος και παράλληλα πως ετοιμάζεται ένα πλάνο χορηγιών που θα βοηθήσει την ομάδα να πάει ψηλά.

Για την περσινή σεζόν, σημείωσε πως δεν υπήρχε λύση μετά την αποχώρηση του Σταύρου Παπαδόπουλου και πως αν ο ίδιος και οι συνεργάτες του δεν έμπαιναν μπροστά ίσως να μην συνέχιζε η ομάδα στο πρωτάθλημα.

Επισήμανε ότι η διοίκηση εκπλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο ότι είχε υποσχεθεί και ότι το κακό επίπεδο που ήταν οργανωτικά η ομάδα όταν ανέλαβαν, δεν τους επέτρεπε να κάνουν κάτι περισσότερο.

Τόνισε επίσης ότι στους τρεις μήνες που έτρεξαν την ομάδα μάτωσαν οικονομικά, αλλά έβαλαν μπροστά την αγάπη τους για την ομάδα και την πόλη. Χαρακτήρισε τον εαυτό του ως τον τελευταίο ρομαντικό παράγοντα που ασχολείται με το ποδόσφαιρο και εξέφρασε την πίστη ότι θα καταφέρει αυτό που θέλει: “Εμείς θα πετύχουμε, μπορεί να αργήσουμε λίγο, αλλά θα πετύχουμε”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο πρόεδρος Γιάννης Σταματογιαννόπουλος σημείωσε πως η ομάδα ήταν εντάξει στις εώς τώρα υποχρεώσεις της και πλέον σχεδιάζει το μέλλον ενώ ο παράγοντας Παύλος Κρανιώτης στάθηκε στο χρονικό σημείο που ανέλαβε ο Χριστόπουλος τονίζοντας πως αν δεν υπήρχε αυτός ίσως να μην ήταν τώρα στην Γ’ εθνική η ομάδα. Χαρακτήρισε επίσης επιτυχία την παραμονή με τις συνθήκες που ήρθε και ζήτησε να δείξουν ότι την αγάπη τους για την ομάδα και χωρίς γκρίνιες να προσπαθήσει ο καθένας από την πλευρά του να την βοηθήσει να προχωρήσει μπροστά.

Την συνέντευξη παρακολούθησαν και αρκετοί φίλαθλοι, περίπου 30, αρκετοί εκ των οποίων εξέφρασαν την αγωνία τους για το μέλλον στην διοίκηση και τον Χριστόπουλο.