Δευτέρα, 30 Απρίλιος 2018 17:50

ΕΡΑΝΗ - ΟΜΟΝΟΙΑ 6-1: Στην 6η θέση με εξάρα

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ - ΟΜΟΝΟΙΑ 6-1: Στην 6η θέση με εξάρα

 

Με το εντυπωσιακό 6-1 επικράτησε η Εράνη της Ομόνοιας και ανέβηκε στην 6η θέση της Α’ τοπικής.

Οι Φιλιατρινοί πέτυχαν για δεύτερη φορά έξι γκολ στο πρωτάθλημα, μιας και είχαν νικήσει με το ίδιο σκορ και το Μιλτιάδη στις 4 Νοεμβρίου. Για τους καλαματιανούς ήταν η τρίτη σερί ήττα.

Η Εράνη άνοιξε το σκορ στο 25’ με τον Βλαχόπουλο και δύο λεπτά αργότερα ο Σταματόπουλος έδωσε ισχυρό προβάδισμα στους γηπεδούχους. Ο Βλαχόπουλος με το δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 48’ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0.

Στο 55’ ήταν η σειρά του Μπεγέτη να χριστεί σκόρερ για το 4-0. Ο Αγγελος Γιαννακόπουλος λίγο μετά την είσοδό του στο ματς έκανε στο 71’ το 5-0 και ο Μπεγέτης στο 75’ βρήκε ξανά το δρόμο για τα δίχτυα για το 6-0. Η Ομόνοια πέτυχε το γκολ της τιμής στο 88’ με τον Καρύδη.

Το ματς διαιτήτευσε ο Ζαρακοβίτης με βοηθούς τους Αντωνόπουλο και Βανικιώτη.

ΕΡΑΝΗ: Λυμπερόπουλος, Μητρόπουλος (46’ Οικονομόπουλος), Μπουρδέκας, Αλεβίζος, Νικολακόπουλος, Πέππας, Χάρμπας, Μεϊντάνης (70’ Αγγ. Γιαννακόπουλος), Σταματόπουλος (46’ Μπεγέτης), Δημητρακόπουλος (65’ Παπαδήμος), Βλαχόπουλος.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Μπεχράκης, Κοστρίβας, Πάλιας (80’ Ρήγας), Μπάλλας (30’ λ.τρ. Μαραβέλας), Δημητρίου, Φέστας (60’ Στυλιανόπουλος), Πολυμενέας, Κωστόπουλος, Καρύδης, Σπυρόπουλος (60’ Φλέσσας), Τάφα.