Πέμπτη, 03 Μάιος 2018 12:53

ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΠΣΜ: Εγινε η εκδίκαση, αναμένεται η απόφαση

Γράφτηκε από τον

Η εκδίκαση της προσφυγής της ομάδας του Τάκη Βασιλόπουλου όσον αφορά τις εκλογές της ΕΠΣΜ τον περασμένο Φεβρουάριο, έγινε χθες το μεσημέρι από το διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ.

Θυμίζουμε ότι η παράταξη Βασιλόπουλου είχε κάνει αίτηση για ακύρωση των εκλογών της ΕΠΣΜ (έγιναν στις 26 Φεβρουαρίου με την παράταξη του Βασίλη Σπηλιώτη να κερδίζει μετά από κλήρωση την πλειοψηφία, 6 εναντίον 5 στο 11μελές συμβούλιο) και διορισμό προσωρινής διοίκησης, επικαλούμενη μια σειρά από λόγους που θεωρούν ότι καθιστούν παράνομες τις εκλογές.

Το αρμόδιο όργανο της Ομοσπονδίας εκδίκασε χθες την υπόθεση. Η απόφαση δεν είχε βγει μέχρι χθες το απόγευμα και (αν αυτό δεν συνέβη αργά το βράδυ) αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα ή αύριο. Χθες το απόγευμα πάντως, μετά την εκδίκαση, ο πρόεδρος Βασίλης Σπηλιώτης και οι άνθρωποι της διοίκησης της ΕΠΣΜ, εξέφραζαν την βεβαιότητα τους για δικαίωση από το δικαστήριο.

Το παρών στην χθεσινή εκδίκαση έδωσε ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ Βασίλης Σπηλιώτης και μέλη της παράταξης του, όπως και ο ο Τάκης Βασιλόπουλος με μέλη της δικής του παράταξης.

Η ΕΠΣΜ Μεσσηνίας εκπροσωπήθηκε από τον δικηγόρο Νίκο Κυρκούδη και η παράταξη Βασιλόπουλου από τον δικηγόρο Γιώργο Παναγόπουλο.

Μάλιστα οι άνθρωποι της παράταξης του Τάκη Βασιλόπουλου σημειώνουν πως ο Νίκος Κυρκούδης αρχικά είχε προσεγγιστεί από τους ίδιους και είχε δεχτεί να αναλάβει την υπεράσπιση τους. Ωστόσο, όπως λένε, στα τέλη Μαρτίου δήλωσε κώλυμα, για να αναλάβει στην συνέχεια την εκπροσώπηση της διοίκησης της ΕΠΣΜ στο χθεσινό δικαστήριο.