Δευτέρα, 16 Δεκέμβριος 2013 19:59

ΠΑΜΙΣΟΣ: Ικανοποίηση για τη νίκη και την άνοδο στην κορυφή

Γράφτηκε από τον

Ικανοποίηση υπάρχει στη Μεσσήνη για την εμφάνιση του Πάμισου και το νικηφόρο αποτέλεσμα, που πήρε στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλαμάτας.

Η ομάδα της Μεσσήνης είχε κατά τη διάρκεια του ματς κάποια καλά διαστήματα και ιδιαίτερα στο 7λεπτο από το 53' έως το 60', όπου κατάφερε με ένα ξέσπασμα να φτάσει το σκορ στο 4-0 και εκεί ουσιαστικά να τελειώσει το παιχνίδι. Οι "πράσινοι" δεν επηρεάστηκαν από τα γεγονότα που συνέβησαν στη διάρκεια της εβδομάδας και παρά το όχι και τόσο καλό κλίμα που είχε δημιουργηθεί και έφτασαν σε μια άνετη επικράτηση. Μάλιστα θετικό ήταν το ντεμπούτο του, στον πάγκο, του Γουλιέλμου Αντωνίου, ο οποίος κλήθηκε από τη διοίκηση να καθοδηγήσει την ομάδα στο παραπάνω παιχνίδι.

Ο υπηρεσιακός προπονητής του Πάμισου, μίλησε στο "Notosport", για την αναμέτρηση με τον Απόλλωνα. «Η αλήθεια είναι ότι δεν ξεκινήσαμε καλά και είχαμε κάποια προβλήματα στην αρχή από δικά μας λάθη», ανέφερε αρχικά και συμπλήρωσε: «Οσο περνούσε η ώρα ανεβάζαμε απόδοση και από εκεί και μετά ήταν θέμα χρόνου να επικρατήσουμε. Το θετικό είναι ότι τα παιδιά βγήκαν στο γήπεδο έδειξαν ότι δεν τους επηρεάσαν όσα συνέβησαν στη διάρκεια της εβδομάδας και προσπάθησαν μέχρι το τέλος για τη νίκη, που επιτεύχθηκε και με ένα σκορ το οποίο μας δίνει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια. Η εμφάνιση που έκανε η ομάδα με ικανοποιεί, όπως φυσικά και η νίκη. Αλλωστε όταν κάνεις πρωταθλητισμό θέλεις να παίρνεις τη νίκη και ας μην είσαι καλός. Οπως είπα και πιο πριν τα προβλήματα που υπήρχαν με την αποχώρηση του προπονητή, τις παραιτήσεις παραγόντων, δεν επηρέασαν την ομάδα, που κατάφερε να διαχειριστεί όλη αυτή την  κατάσταση και να πάρει το νικηφόρο αποτέλεσμα».

Πρώτη φορά στην κορυφή

Ο Πάμισος με την προχθεσινή του νίκη, αλλά και σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα των άλλων διεκδικητών του τίτλου, πέρασε για πρώτη φορά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α' τοπικής. Μάλιστα την ερχόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει στην έδρα της, την Κυπαρισσία, που έως τώρα ήταν πρώτη στο πρωτάθλημα. Θα πάει με τον αέρα του πρωτοπόρου, έχοντας μάλιστα καλή ψυχολογία μετά και το σερί των τριών νικών στα προηγούμενα ματς. Σε σύντομη αναφορά του γι' αυτό, ο κ. Αντωνίου μας είπε: «Σίγουρα υπάρχει ένα ψυχολογικό αβαντάζ γιατί όταν είσαι πρώτος και να σε κυνηγούν οι άλλοι σου δίνει άλλον αέρα. Αυξάνονται οι ευθύνες σου γιατί πρέπει να κρατηθείς ψηλά».

Στο κυριακάτικο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, ο Χρήστος Τρίψας ήταν από τους καλύτερους παίκτες του Πάμισου. Για την εμφάνιση του, ο υπηρεσιακός προπονητής του Νησιώτικου κ. Αντωνίου σχολίασε: «Σίγουρα η εμπειρία του Χρήστου Τρίψα είναι σημαντική, αλλά μας λείπει το βάθος. Εχουμε πίσω πολλά νέα παιδιά με λίγες εμπειρίες, όμως με αρκετή ικανότητα και ταλέντο».

Με Αντωνίου στην Κυπαρισσία

Ο 35χρονος μέσος θα έχει, όπως φαίνεται, την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας και στο ερχόμενο ντέρμπι με την Κυπαρισσία. Η διοίκηση αναμένεται να κάνει μέσα στην εβδομάδα κάποια συζήτηση μαζί του για να μιλήσουν για το τι θα γίνει. Πάντως από τις έως τώρα κινήσεις των παραγόντων δεν φαίνεται να ψάχνουν, αυτή την εβδομάδα τουλάχιστον για τον αντικαταστάτη του Γιώργου Αργυρόπουλου.

Στα αγωνιστικά χθες υπήρχε ρεπό και από σήμερα θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το εκτός έδρας ματς με την Κυπαρισσία, στο οποίο επιστρέφει ο Γιάννης Τρίψας που εξέτισε την τιμωρία του.