Δευτέρα, 07 Μάιος 2018 19:19

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ – ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 0-2: Με οδηγό και σκόρερ τον Διακουμή

Γράφτηκε από τον

 

Τη νίκη στο γειτονικό ντέρμπι του Πύργου Τριφυλίας πήρε ο Τέλλος Αγρας επί του Μιλτιάδη με σκορ 2-0.

Και τα δύο γκολ για την ομάδα του Αντώνη Μαυρέα πέτυχε ο Φώτης Διακουμής (ένα στο πρώτο και ένα στο δεύτερο ημίχρονο) που έφτασε τα 14 συνολικά στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής.

Σαφώς και το εν λόγω ντέρμπι δεν είχε καμία σχέση με τα παιχνίδια που έδιναν οι δύο ομάδες τα προηγούμενα χρόνια, μιας και φέτος ο Μιλτιάδης είναι πολύ αδύναμος και πραγματοποιεί ίσως την χειρότερη σεζόν της σύγχρονης ιστορίας του.

Πάντως η ομάδα του Πύργου εμφανίστηκε ανταγωνιστική και προσπάθησε να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα, χάνοντας ορισμένες ευκαιρίες. Ο Αγρας όμως έχοντας πιο ποιοτικές λύσεις πήρε το τρίποντο και παρέμεινε στην 8η θέση της βαθμολογίας.

Το σκορ άνοιξε στο 20’ όταν ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Τρίψα ο Διακουμής με κοντινό πλασέ έκανε το 0-1. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι είχαν καλές ευκαιρίες με τους Τσέρτο και Διαμαντόπουλο, ενώ ο Αγρας απείλησε με τον Τρίψα.

Οι “ερυθρόλευκοι” σφράγισαν τη νίκη τους στο τελευταίο δεκάλεπτο και συγκεκριμένα στο 82’ όταν και πάλι ο Διακουμής με πλασέ μέσα από την περιοχή έγραψε το τελικό 0-2.

Το ματς σφύριξε ο Ρέκκας, με βοηθούς τους Αντωνόπουλο και Α. Μιχαλόπουλο.

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Δημητρακόπουλος, Λακριντής, Τσέρτος, Γαλάνης, Διαμαντόπουλος, Γεωργακόπουλος, Ταχίρι, Παυλόγιαννης, Κάππος (85’ Φωτόπουλος), Αυρηλιώνης (46’ Βάγγαλης), Αλεξόπουλος (70’ Παντελής).

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Ντουγερόγλου, Καμινάρης (85’ Καυκής), Λ. Ν. Ανδρωνης, Γεωργόπουλος, Πότσης (80’ Λακριντής), Τζανετέας, Λ. Χ. Ανδρώνης, Αλεξανδρόπουλος, Τρίψας, Διακουμής, Παπαθεοδώρου.