Παρασκευή, 11 Μάιος 2018 16:45

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ: Ετοιμος για το ματς της χρονιάς

Γράφτηκε από τον

 

Ετοιμος για το πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς, που δεν είναι άλλο από το μπαράζ με την Καλλιθέα, είναι ο Ηρακλής.

Η ομάδα της Κυπαρισσίας θα αναμετρηθεί αυτή την Κυριακή στις 5.30 μ.μ. στο Αθλητικό Κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία με την Καλλιθέα και με νίκη θα πανηγυρίσει την άνοδο στην Α1 τοπική.

Να σημειωθεί ότι σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι.

Ο Ηρακλής τερμάτισε στη δεύτερη θέση του α’ ομίλου της Β’ τοπικής με 58 βαθμούς, εφτά λιγότερους από το Καλό Νερό που πήρε τον τίτλο και την απευθείας άνοδο. Η αντίπαλός του Καλλιθέα συγκέντρωσε 55 βαθμούς στον β’ όμιλο, ενώ η πρωταθλήτρια Θύελλα Χαρακοπιού είχε 61.

Στο τελευταίο ματς του πρωταθλήματος ο Ηρακλής νίκησε με το εντυπωσιακό 7-1 τον Κεραυνό στην Καλαμάτα και ετοιμάζεται με καλή ψυχολογία για το δεύτερο σερί ματς στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα. Ενα ματς βέβαια με αρκετό άγχος, μιας και κρίνονται οι κόποι μιας χρονιάς. Δεν είναι υπερβολή να αναφερθεί ότι είναι η πιο σημαντική στιγμή της ομάδας τα τελευταία χρόνια. Από το 2010-11 ο Ηρακλής είναι συνεχώς στη Β’ τοπική και με ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια, με καλύτερη σεζόν τη φετινή που έχει φθάσει κοντά στην άνοδο. Στην Κυπαρισσία περιμένουν πώς και πώς το μπαράζ και το θετικό είναι ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Ολοι οι παίκτες βρίσκονται στη διάθεση του Κώστα Δεσποτόπουλου.