Παρασκευή, 18 Μάιος 2018 15:31

Κρέμασε τα γάντια του ο Παναγιώτης Παντελής

Γράφτηκε από τον
Κρέμασε τα γάντια του ο Παναγιώτης Παντελής

Μετά από 24 χρόνια στα γήπεδα ο Παναγιώτης Παντελής αποφάσισε να... κρεμάσει τα γάντια του.

Ο 41χρονος τερματοφύλακας υπερασπίστηκε για τελευταία φορά την εστία του Διαγόρα Κοπανακίου στο ματς με τον Ατρόμητο Πλατύ (1-1) με το οποίο ολοκληρώθηκε και το πρωτάθλημα της Β’ τοπικής.

Ο Παντελής ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο σε ηλικία 17 ετών στο Κοπανάκι, όπου έμεινε για έξι χρόνια.

Ακολούθησε για τρία χρόνια ο Αετός, για 2 το Καλό Νερό και από το 2008 και μέχρι τον περασμένο Οκτώβριο ήταν στο Δώριο.

Από εκεί πήρε μεταγραφή για το Διαγόρα Κοπανακίου, προκειμένου να κλείσει την καριέρα του στην ομάδα απ’ όπου ξεκίνησε. Το κεφάλαιο προπονητική δεν είναι στα άμεσα σχέδιά του, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα μείνει μακριά από τα γήπεδα. Ο ίδιος μιλώντας στην “Ε” είπε ότι σκέφτεται να ασχοληθεί διοικητικά με το Δώριο. Οσο για το τι του έχει μείνει από αυτή τη διαδρομή.

“Αυτό που μου έχει μείνει είναι ότι χάρηκα το ποδόσφαιρο. Οταν ξεκινούσα εγώ βέβαια δεν υπήρχε τόση προβολή, ιδιαίτερα στην Α’ τοπική. Για μένα είναι η καλύτερη κατηγορία. Το επίπεδο έχει ανέβει πολύ. Εγώ δεν πήγα να βγάλω χρήματα, αλλά να χαρώ το ποδόσφαιρο”. Ο Παναγιώτης Παντελής πανηγύρισε και δύο ανόδους από τη Β’ στην Α’ τοπική με τα χρώματα του Διαγόρα Κοπανακίου, αλλά και του Δωρίου. Φέτος το Κοπανάκι κατέλαβε την 3η θέση και αν δεν είχε, όπως λέει, ελλείψεις, θα μπορούσε να τερματίσει δεύτερο και να διεκδικήσει την άνοδο στην Α1 τοπική.

Τέλος, ο παλαίμαχος πλέον γκολκίπερ ευχαρίστησε τους προπονητές για τη συνεργασία που είχε (Αντωνόπουλο, Μαυρέα, Μπουραντώνη, Φασουλή και Σπάλλα).