Δευτέρα, 21 Μάιος 2018 12:29

ΠΑΜΙΣΟΣ – ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 6-0: Ονειρεμένο φινάλε στη σεζόν με 103 γκολ ενεργητικό! (φωτό)

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ – ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 6-0: Ονειρεμένο φινάλε στη σεζόν με 103 γκολ ενεργητικό! (φωτό)

 

 

Οσο εντυπωσιακά ξεκίνησε το πρωτάθλημα με την εκτός έδρας νίκη επί του ανταγωνιστή Πανθουριακού, τόσο το ολοκλήρωσε ο Πάμισος με την ευρεία νίκη με 6-0 επί του Τέλλου Αγρα.

Οι νησιώτες πέτυχαν έξι γκολ απέναντι στην ομάδα των Γαργαλιάνων και ξεπέρασαν τα 100 στο φετινό πρωτάθλημα, φτάνοντας τα 103 ενεργητικό σε 30 αγωνιστικές!

Ηταν ένα ιδανικό φινάλε για την ομάδα του Αλέξη Μαντζούνη που κατέκτησε με διαφορά 9 βαθμών τον τίτλο στην Α’ τοπική και επιστρέφει στη Γ’ εθνική κατηγορία μετά από 13 ολόκληρα χρόνια. Η νίκη στο Σαββατιάτικο ματς ήρθε επί της ομάδας που είχε υποχρεώσει τον Πάμισο στην μοναδική της ήττα τη φετινή σεζόν, τον Τέλλο Αγρα με τους “πράσινους” να παίρνουν μια άτυπη ρεβάνς.

Στο τέλος του αγώνα τεχνικό τιμ, παίκτες, διοικούντες και κόσμος του Παμίσου πανηγύρισαν με την ψυχή τους την κατάκτηση του τίτλου, δίνοντας ραντεβού βέβαια για την φιέστα, που θα γίνει και η απονομή του κυπέλλου, την Κυριακή 27 Μαϊου στο φιλικό με την Κ20 του Ολυμπιακού.

Μουρμούρα για την ημέρα

διεξαγωγής του αγώνα

Στην κερκίδα πάντως δεν έλλειψε η... μουρμούρα προς την ΕΠΣΜ που δεν όρισε Κυριακή τον αγώνα του Παμίσου με τον Τέλλο Αγρα (όπως είχαν ζητήσει οι νησιώτες), προκειμένου να έχει περισσότερο κόσμο.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν από το ξεκίνημα με το πόδι πατημένο στο... γκάζι, με τον Αλέξη Μαντζούνη να παρατάσσει βασική 11αδα.

Στο πρώτο μέρος ο Πάμισος πέτυχε ένα γκολ στο 23’ με σουτ του Κάνιστρα μέσα από την περιοχή.

Χατ τρικ ο Μπίσα

Στο δεύτερο μέρος οι “πράσινοι” συνέχισαν να πιέζουν την εστία των “ερυθρολεύκων” που παρατάχθηκαν με αρκετούς νεαρούς στη σύνθεση τους και στο 63’ έκαναν το 2-0 με συρτό σουτ του Μπίσα. Τρία λεπτά αργότερα ο Τσουλάκος με κεφαλιά έγραψε το 3-0.

Στο 70’ αποβλήθηκε ο Ανδρώνης με δεύτερη κίτρινη κάρτα για φάουλ στον Μπίσα και η ομάδα του Αντώνη Μαυρέα έμεινε με 10 παίκτες.

Ο Πάμισος δεν συνέχισε να ψάχνει κι άλλα γκολ και τελικά σκόραρε άλλες τρεις φορές.

Στο 74’ ο Μπίσα με ωραία ενέργεια και πλασέ μέσα από την περιοχή έκανε το 4-0 και ο ίδιος παίκτης τέσσερα λεπτά αργότερα με σουτ στο “Γ” διαμόρφωσε το 5-0, πετυχαίνοντας χατ τρικ.

Το τελευταίο γκολ σημείωσε ο νεαρός Βλάχος, που είχε μπει αλλαγή λίγα λεπτά νωρίτερα, στο 84’ με πλασέ ύστερα από σέντρα του Σταματελόπουλου.

Το ματς σφύριξε ο Κουτσαναστάσης, με βοηθούς τους Αντωνόπουλο και Ρέκκα.

ΠΑΜΙΣΟΣ: Αντωνόπουλος, Αριστομενόπουλος, Βέλλης (57’ Σταματελόπουλος), Φιλόπουλος, Μπερερής, Μωράκης (75’ Καραγιάννης), Λαθύρης, Κάνιστρας (57’ Παπαδόπουλος), Τσουλάκος, Μπίσα, Ηλιόπουλος (80’ Βλάχος).

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Καλογερόπουλος, Πότσης, Αναστασόπουλος (89’ Τσαρούχας), Καμινάρης, Γεωργόπουλος, Τζανετέας, Διακουμής, Λ. Χ. Ανδρώνης, Τρίψας, Παπαθεοδώρου, Αλεξανδρόπουλος.