Τετάρτη, 06 Ιούνιος 2018 18:02

Ο Παπασταθόπουλος απέρριψε 24 εκατ. ευρώ από την Κίνα για να πάει στην Άρσεναλ

Γράφτηκε από τον
Ο Παπασταθόπουλος απέρριψε 24 εκατ. ευρώ από την Κίνα για να πάει στην Άρσεναλ

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος αρνήθηκε μυθική πρόταση από ομάδα της Κίνας, η οποία του έδινε διπλάσια χρήματα από όσα πήρε τελικά στην Άρσεναλ!

Θέμα ημερών ίσως και ωρών είναι η ολοκλήρωση της μεταγραφής του Σωκράτη Παπασταθόπουλου στην Άρσεναλ. Ο Μεσσήνιος στόπερ βρίσκεται απ' την Κυριακή (03/06) στο Λονδίνο προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει συμβόλαιο τριών ετών με τους "κανονιέρηδες", το οποίο θα του αποφέρει 6.300.000 ευρώ το χρόνο.

Ένα τεράστιο ποσό, το οποίο τον καθιστά τον πιο ακριβοπληρωμένο Έλληνα ποδοσφαιριστή στην ιστορία. Ωστόσο, ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός θα μπορούσε να γίνει... Μίδας, αν αποδεχόταν τη μυθική πρόταση που έφτασε στα χέρια του από ομάδα της Κίνας και η οποία ήταν διπλάσια σε σχέση μ' αυτή την Άρσεναλ!

Συγκεκριμένα, σύλλογος της Chinese Super League προσέφερε 12.000.000 ευρώ ετησίως για διετές συμβόλαιο στον (υπ)αρχηγό της Εθνικής, αλλά έλαβε αρνητική απάντηση, αφού ο Παπασταθόπουλος ήθελε να παραμείνει στο υψηλότερο επίπεδο και σε μία ομάδα που θα νιώθει χρήσιμος.

Γι' αυτό το λόγο, άλλωστε, αποφάσισε να μην απαντήσει θετικά στην πρόταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μπορεί ο Ζοζέ Μουρίνιο να τον ήθελε στο "Ολντ Τράφορντ", αλλά ο Σωκράτης δεν είχε σκοπό να πάει σε μία ομάδα που δεν θα ένιωθε σημαντικός και βασικός στα πλάνα του προπονητή.

Ειδικά από την στιγμή που αισθάνεται ότι βρίσκεται στο peak της καριέρας του.