Πέμπτη, 07 Ιουνίου 2018 14:21

ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ: Παραμένει στον πάγκο ο Πέτρος Χιώτης

Γράφτηκε από τον
ΧΑΝΔΡΙΝΑΪΚΟΣ: Παραμένει στον πάγκο ο Πέτρος Χιώτης

 

Στον πάγκο του Χανδριναϊκού θα βρίσκεται και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Πέτρος Χιώτης.

Ο ικανός Μεσσήνιος τεχνικός έδωσε τα χέρια με την διοίκηση της ομάδας και έτσι θα βρίσκεται στο τιμόνι του Χανδριναϊκού και τη νέα σεζόν όπου θα συμμετέχει και πάλι στο πρωτάθλημα της Α1 τοπικής.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: “Άπαντες στο Χανδριναϊκό ήταν απόλυτα ευχαριστημένοι από την ποιότητα και τον τρόπο δουλειάς του κυρίου Χιώτη την σεζόν που πέρασε. Ο κύριος Χιώτης δέχτηκε πέρυσι να αναλάβει την ομάδα μας, με το ρίσκο που του θέσαμε να είναι τεράστιο, μιας και άλλαξε σχεδόν όλο το ροστερ και η ομάδα βασίστηκε κατά 60% σε νέους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές της περιοχής. Το αποτέλεσμα ήταν εκπληκτικό, με την ομάδα μας να παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο, να παίρνει τα αποτελέσματα, και εν τέλει να τερματίζει στην 5η θέση με 42 βαθμούς, την υψηλότερη θέση που έχει φτάσει η ομάδας μας στην Α1 κατηγορία, και μάλιστα με την δεύτερη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος με 51 γκολ.

Όλα αυτά συν την άριστη συνεργασία με την διοίκηση και το ήθος που τον διαπρέπει, ήταν η βάση για την επέκταση της συμφωνίας μας.

Του ευχόμαστε να συνεχίσει το έργο του με πολλές επιτυχίες για την νέα χρονιά, ώστε να κρατήσουμε την σημαία του Χανδριναϊκού ψηλά”.

Πρόεδρος ο Νικητόπουλος

Αλλαγή ρόλων και προσθήκη νέων μελών είχαμε πριν λίγες μέρες στην διοίκηση του Χανδριναϊκού. Ο Απόστολος Ζωντανός μετά από 12 χρόνια στη θέση του προέδρου πλέον είναι αντιπρόεδρος και νέος πρόεδρος είναι ο Πέτρος Νικητόπουλος

Αναλυτικά η σύνθεση της νέας διοίκησης έχει ως εξής:

Πέτρος Νικητόπουλος πρόεδρος, Απόστολος Ζωντανός αντιπρόεδρος, Κώστας Αποστολόπουλος γενικός γραμματέας, Γιώργος Καραμπάτσος ταμίας, Ηλίας Καραμπάτσος υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων, Ιωάννης Παγάνης γενικός αρχηγός – έφορος υλικού, Κώστας Σιαμέλης τεχνικός διευθυντής, Παναγιώτης Νταής, Νίκος Καραμπάτσος, Γιώργος Καραθανάσης, Βασίλης Νικητόπουλος, Φίλιππος Λάππας τακτικά μέλη.