Πέμπτη, 07 Ιούνιος 2018 13:45

ΕΡΑΝΗ: Ετοιμάζονται για το τουρνουά ακαδημιών, ενώ προχωρά ο σχεδιασμός για την ανδρική ομάδα

Γράφτηκε από τον

 

Με τη συμμετοχή της ΠΑΕ ΑΕΚ, της Καλαμάτας και άλλων αξιόλογων ομάδων θα διεξαχθεί στα Φιλιατρά από 15 έως 17 Ιουνίου τουρνουά ποδοσφαίρου ακαδημιών.

Η ακαδημία της Εράνης με την υποστήριξη του Δήμου Τριφυλίας και της ΕΠΣ Μεσσηνίας, θα διοργανώσει για δεύτερη φορά το εν λόγω τουρνουά, που θα φιλοξενηθεί στα δύο γήπεδα της πόλης. Στα Φιλιατρά ετοιμάζονται λοιπόν γι’ αυτό το σημαντικό αθλητικό γεγονός, που θα δώσει την ευκαιρία σε παίκτες που έχουν γεννηθεί το 2006 - 2007 (U12) και το 2004 – 2005 (U14) να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους. Εκτιμάται ότι στο στο “2nd Filiatra summer cup” , θα αγωνιστούν πάνω από 250 ταλαντούχοι παίκτες.

Συγκεκριμένα οι ομάδες που θα λάβουν μέρος είναι: Α.Π.Σ. Εράνη Φιλιατρών U12 και U14, Π.Α.Ε. ΑΕΚ U 11, Α.Ο. Αίαντας Καλαμάτας U12 και U14, Α.Ο. Τέλλος Άγρας Γαργαλιάνων U12, Α.Ο. Ομόνοια Καλαμάτας U12 και U 14, Π.Σ. Καλαμάτα U12, Α.Σ. Πανθουριακός U12 και U14, Απόλλωνας Καλαμάτας U 14 και Α.Σ. Πανιώνιος Μεγαλόπολης U12 και U 14. Στην Εράνη έχουν δώσει έμφαση αυτές τις μέρες στο τουρνουά ακαδημιών, χωρίς όμως να σημαίνει ότι δεν προχωρά και ο σχεδιασμός για την ανδρική ομάδα.

Διοικητικό συμβούλιο και γενική συνέλευση

Σήμερα μάλιστα θα γίνει διοικητικό συμβούλιο, στο οποίο θα αποφασιστεί και η ημερομηνία της γενικής συνέλευσης. Η θητεία της διοίκησης είναι διετής και στη γ.σ., δεν θα γίνουν αρχαιρεσίες, αλλά ο διοικητικός και ο οικονομικός απολογισμός της σεζόν που ολοκληρώθηκε. Δεν αποκλείεται μάλιστα να εισέλθουν και νέα άτομα στο συμβούλιο (συμπληρωματικές εκλογές) προκειμένου η Εράνη να παρουσιαστεί πιο δυνατή στη νέα Α’ τοπική.

Φέτος η ιστορική ομάδα τερμάτισε στην 6η θέση, δίνοντας ευκαιρίες σε πολλούς μικρούς σε ηλικία παίκτες.

Πρόθεση των διοικούντων είναι να μην αλλάξουν πολλά πράγματα. Ο σχεδιασμός θα τεθεί σε εφαρμογή μετά τη γενική συνέλευση και το πρώτο θέμα που θα ξεκαθαρίσει είναι αυτό του προπονητή.