Παρασκευή, 08 Ιούνιος 2018 15:34

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Παραμένει επικεφαλής ο Ζέππος - Το νέο συμβούλιο των “Ταύρων”

Γράφτηκε από τον
ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ: Παραμένει επικεφαλής ο Ζέππος - Το νέο συμβούλιο των “Ταύρων”

 

Γρήγορα προχωρά ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν στη Σπερχογεία, καθώς την Τετάρτη το βράδυ οι “ταύροι” εξέλεξαν νέο διοικητικό συμβούλιο, στο οποίο παραμένει επικεφαλής ο Γιάννης Ζέππος.

Ο κ. Ζέππος θα συνεχίσει για 3η σεζόν στη θέση του προέδρου, όπως επίσης και ο Φίλης Γιακουμής, που ανέλαβε τη θέση του αντιπρόεδρου.

Τα νέα πρόσωπα σε σύγκριση με το προηγούμενο συμβούλιο είναι οι Θοδωρής Γεωργακίλας, Παναγιώτης Περρωτής, Γιάννης Πρεβεζάνος, Δημήτρης Χρ. Γιακουμής, Αργύρης Κουδούνης, Μαρία Βράχα και Φώτης Γιακουμής.

Αναλυτικά το νέο δ.σ. της Σπερχογείας έχει ως εξής: Γιάννης Ζέππος (πρόεδρος), Χριστόφιλος Γιακουμής (αντιπρόεδρος), Χάρις Παυλικάκη (γ. Γραμματέας), Αργύρης Δικαίος (ταμίας), Θοδωρής Γεωργακίλας (γενικός αρχηγός), Σπύρος Καλαθάς (ειδικός γραμματέας), Φώτης Γιακουμής (υπεύθυνος γηπέδου – φροντιστής), Παναγιώτης Δικαίος (εκπρόσωπος στην ΕΠΣΜ), Παναγιώτης Περρωτής μέλος), Γιάννης Πρεβεζάνος, Δημήτρης Δρούγας, Βασίλης Τσουκάλης (αναπληρωματικά μέλη). Στην εξελεγκτική επιτροπή πρόεδρος είναι ο Αργύρης Κουδούνης και μέλη οι Δ.Χ. Γιακουμής και Κώστας Κουμπανάκης και η Μαρία Βράχα αναπληρωματικό μέλος.

Ομόφωνη απόφαση για παραμονή Καλόμαλου

Ενα από τα θέματα που απασχόλησε το νέο διοικητικό συμβούλιο είναι αυτό του προπονητή. Το δ.σ. αποφάσισε ομόφωνα να παραμείνει ο Γιώργος Καλόμαλος, καθώς υπάρχει ικανοποίηση από τη συνεργασία αυτά τα 2,5 χρόνια. Ετσι θα υπάρξει συνάντηση με το νεαρό τεχνικό, ώστε να συζητήσουν για τη νέα σεζόν και αν υπάρξει ταύτιση απόψεων, να δώσουν τα χέρια.