Δευτέρα, 11 Ιούνιος 2018 14:20

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: “Να κάνουμε ένα βήμα πιο πάνω”, λέει ο Νίκος Γεωργακλής για τη νέα χρονιά

Γράφτηκε από τον

Από νωρίς ξεκίνησε ο προγραμματισμός της Ανδρούσας εν όψει της ερχόμενης σεζόν στην Α’ τοπική μετά την εκλογή της νέας διοίκησης.

Το πρώτο μέλημα των διοικούντων ήταν να ανανεώσουν τη συνεργασία με τον προπονητή Νίκο Γεωργακλή και αυτό έγινε πράξη μέσα σε λίγα λεπτά, αφού υπήρχε εκατέρωθεν καλή βούληση.

Ο νησιώτης τεχνικός με την μεθοδική του δουλειά και τις πετυχημένες κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι, δημιούργησε ένα δυνατό σύνολο και οδήγησε την Ανδρούσα στην καλύτερη σεζόν της ιστορίας της. Κάτι που πιστοποιείται από την 4η θέση στην Α’ τοπική με 55 βαθμούς και απολογισμό 17 νικών, 4 ισοπαλιών και 9 ηττών.

Ο 35χρονος τεχνικός μιλώντας στην “Ελευθερία” θεωρεί πως οι παίκτες της ομάδας του υπερέβαλαν εαυτόν τη φετινή περίοδο, κατακτώντας την 4η θέση κάτι που... κανείς δεν περίμενε στο ξεκίνημα της σεζόν. Ποιος όμως είναι ο στόχος για την προσεχή σεζόν; “Θέλουμε να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω από την σεζόν που ολοκληρώθηκε. Δεν μιλάμε για πρωτάθλημα, αλλά θέλουμε να είμαστε καλύτεροι και πιστεύω πως υπάρχουν οι προϋποθέσεις για να τα καταφέρουμε. Δική μου εισήγηση είναι να μείνουν όλοι οι ποδοσφαιριστές από το υπάρχον ρόστερ και να γίνουν 3-4 μεταγραφές σε θέσεις που φάνηκε πως είχαμε πρόβλημα”, δηλώνει στην “Ε” ο Νίκος Γεωργακλής.

Πρώτη ανανέωση ο Κατσίποδας

Αρχή στις ανανεώσεις ποδοσφαιριστών έγινε με τον Νίκο Κατσίποδα που ανανέωσε τη συνεργασία του με τους “κυανόλευκους”. Ετσι ο 39χρονος τερματοφύλακας θα υπερασπίζεται την εστία της Ανδρούσας για τέταρτη σερί σεζόν. Σειρά θα πάρουν και οι άλλοι ποδοσφαιριστές, έμπειροι και νεαροί και υπάρχει αισιοδοξία πως η συντριπτική πλειοψηφία εξ’ αυτών θα ανανεώσουν τη συνεργασία τους. Στο μεταγραφικό μέτωπο το βάρος ρίχνεται στην απόκτηση ενός καλού επιθετικού, μιας και τη φετινή χρονιά το πρόβλημα στο σκοράρισμα ήταν εμφανές σε αρκετά ματς. Επίσης θα αποκτηθούν 2-3 ακόμη ποδοσφαιριστές στη μεσοεπιθετική κυρίως γραμμή.