Δευτέρα, 11 Ιούνιος 2018 16:19

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ: Δύο ματς σήμερα για τη 2η αγωνιστική των αγώνων κατάταξης

Γράφτηκε από τον

 

Με δύο αναμετρήσεις ξεκινά σήμερα η δεύτερη αγωνιστική στους αγώνες κατάταξης για το πρωτάθλημα ποδοσφαίρου μαζικού αθλητισμού που διοργανώνει ο Δήμος Καλαμάτας.

Συγκεκριμένα στις 7 μ.μ. θα παίξουν Τζωνάκος - Ξυλοκόποι για τις θέσεις 1-4 και στις 9 Λογιστές - 9ο Σύνταγμα Πεζικού για τις θέσεις 5-8. Το πρώτο ματς θα διαιτητεύσει ο Γκούμας με βοηθούς την Τσουκάλη και την Παπαϊωάννου, ενώ τη δεύτερη συνάντηση θα διευθύνει ο Βοσνάκης με βοηθούς τους Ρουμελιώτη και Σβαρνιά. Και τα δύο παιχνίδια θα γίνουν στο γήπεδο "Π. Μπαχράμης".

Την Τετάρτη θα παίξουν στις 7 οι Μηχανικοί με το ΚΤΕΛ (θέσεις 1-4) και στις 9 το βράδυ Daddy Cool - Μπαρτσελιώμα (5-8). Θυμίζουμε ότι το ματς Ξυλοκόποι - Μηχανικοί της 1ης αγωνιστικής αναβλήθηκε. Οι Μηχανικοί σε αυτούς τους αγώνες ξεκινούν με 2 βαθμούς και οι υπόλοιπες τρεις ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο με 0-0. Ετσι το ΚΤΕΛ που νίκησε στην πρεμιέρα με 3-2 την ομάδα Τζωνάκος έχει 3 βαθμούς, οι Μηχανικοί 2 και χωρίς βαθμό είναι Ξυλοκόποι και Τζωνάκος.

Στους αγώνες για τις θέσεις 5-8, η Μπαρτσελιώμα νίκησε την πρώτη αγωνιστική με 5-2 τους Λογιστές, ενώ Daddy Cool και 9ο Σύνταγμα Πεζικού αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1. Ολες οι ομάδες, εκτός από τους Λογιστές (0 βαθμοί), μπήκαν σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα με 1 βαθμό.

Ως εκ τούτου μετά τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής η Μπαρτσελιώμα έχει 4 βαθμούς, Daddy Cool και 9ο Σύνταγμα 2 βαθμούς, ενώ οι Λογιστές δεν έχουν βαθμό.