Δευτέρα, 25 Ιούνιος 2018 14:50

ΠΑΜΙΣΟΣ: Τρίτη προσπάθεια σήμερα για εκλογή διοίκησης

Γράφτηκε από τον

 

Η αγωνία για την επόμενη μέρα στον Πάμισο καλά κρατεί, καθώς η ομάδα παραμένει χωρίς διοίκηση και σήμερα θα γίνει η τρίτη προσπάθεια προκειμένου να συγκροτηθεί διοικητικό συμβούλιο.

Το ραντεβού έχει δοθεί για τις 8 μ.μ. στο ξενοδοχείο “Μεσσήνη”. Θυμίζουμε ότι στη πρώτη γενική συνέλευση είχε πραγματοποιηθεί ο διοικητικός και ο οικονομικός απολογισμός, αλλά όχι αρχαιρεσίες.

Στη δεύτερη γ.σ. της περασμένης Δευτέρας, ο απερχόμενος πρόεδρος Γιώργος Ντούλης έστειλε επιστολή αποχώρησης και αποφασίστηκε νέα αναβολή των εκλογών. Ο παλιός πρόεδρος του Παμίσου Γιώργος Πετρουλάκης είχε αυτές τις μέρες επαφές με παράγοντες που μπορούν να συνδράμουν οικονομικά και σήμερα θα φανεί αν τελικά αυτές απέδωσαν καρπούς. Στη σημερινή συνέλευση θα φανεί επίσης αν η αποχώρηση του κ. Ντούλη, που σήκωσε το οικονομικό βάρος τα δύο προηγούμενα χρόνια, είναι οριστική. Οπως και να ‘χει, ο Πάμισος θα πρέπει να βρει λύση ώστε να ξεκινήσει ο σχεδιασμός για το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής στο οποίο επιστρέφει μετά από 13 χρόνια.