Δευτέρα, 25 Ιούνιος 2018 15:38

Συνεργασία “Μαύρης Θύελλας” και Πανθουριακού

Γράφτηκε από τον

 

Η παρουσία του Αγαθοκλή Χριστόπουλου στην Καλαμάτα αλλά και στον Πανθουριακό, ανοίγει το δρόμο για μια συνεργασία των δύο ομάδων.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε από την “Μαύρη Θύελλα”, η Καλαμάτα θα παραχωρεί παίκτες στον Πανθουριακό με την προοπτική να εξελίσσονται παίζοντας με την ομάδα της Θουρίας στο τοπικό και με απώτερο στόχο να επιστρέφουν στην Καλαμάτα μόλις είναι έτοιμοι για μεγαλύτερες κατηγορίες.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

“Ο «ΠΣ Η Καλαμάτα» ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον «ΑΣ Πανθουριακός».

Ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα παραχωρηθούν με την μορφή δανεισμού στον Πανθουριακό με στόχο την διαρκή εξέλιξη τους και την απόκτηση αγωνιστικών εμπειριών.

Θα παρακολουθούνται στενά από το προπονητικό τιμ της ομάδας και η παρουσία τους στον Πανθουριακό θα αποτελέσει τον προθάλαμο για την επανένταξή τους στην μελανόλευκη ομάδα.

Η συνεργασία αυτή έρχεται να καλύψει το αγωνιστικό κενό που υπάρχει ανάμεσα στις ενδιάμεσες ποδοσφαιρικά ηλικίες των Ακαδημιών και της πρώτης ομάδας και να βοηθήσει τους ποδοσφαιριστές να εξελιχθούν ώστε να είναι έτοιμοι όταν κληθούν να αγωνιστούν στην ομάδα της Καλαμάτας”.

Από εκεί και πέρα, θυμίζουμε ότι από την Παρασκευή ο Παύλος Κρεμμύδας τοποθετήθηκε σε θέση τιμ μάνατζερ στην ομάδα της Καλαμάτας, η οποία αυτή την εβδομάδα θα προσπαθήσει να τρέξει πολλά ανοικτά θέματα, όπως τα εισιτήρια διαρκείας, τις ανανεώσεις παικτών ενώ ενδέχεται να έχουμε και τις πρώτες μεταγραφές.