Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2013 11:00

"Αξίζαμε ένα γκολ νωρίτερα..."

Γράφτηκε από τον

Ο Χρήστος Καλαντζής ήταν γι' άλλη μία φορά ο... λυτρωτής της "Μαύρης Θύελλας" ευστοχώντας στο πέναλτι που κέρδισε η ασπρόμαυρη ομάδα στις καθυστερήσεις του ντέρμπι με την Αχαϊκή κι έτσι τόσο ο ίδιος, όσο και οι συμπαίκτες του αποχαιρέτησαν το 2013 με ένα ακόμα τρίποντο.

 

Ο έμπειρος επιθετικός είχε να εκτελέσει πέναλτι μία ολόκληρη δεκαετία, από την εποχή που φορούσε ξανά τη φανέλα της Καλαμάτας, αλλά όπως παραδέχεται και ο ίδιος ποτέ σε τέτοιο χρονικό σημείο. "Την τελευταία χρονιά που ήμουν στην ομάδα είχα χτυπήσει άλλα δύο, αλλά αυτή τη φορά η ψυχολογική πίεση ήταν μεγάλη γιατί έπρεπε οπωσδήποτε να σκοράρω μιας και δεν υπήρχε καθόλου χρόνος στη συνέχεια. Προσπάθησα όσο μπορούσα να κρατήσω την ψυχραιμία μου και ευτυχώς πήγαν όλα καλά" δηλώνει στο "Notosport" ο 32χρονος στράικερ και χαρακτηρίζει τη νίκη της "Μαύρης Θύελλας" απόλυτα δίκαιη: "Αξίζαμε το τρίποντο και είχαμε πολλές ευκαιρίες νωρίτερα για να πετύχουμε ένα γκολ. Θα ήταν αμαρτία και για τον κόσμο που θύμισε χθες τις παλιές καλές εποχές να μην τα καταφέρουμε. Οι φίλαθλοι βλέπουν ότι φέτος είμαστε ικανοί να κερδίσουμε την άνοδο και είναι πολύ θετικό ότι ξαναγυρίζουν δίπλα στην ομάδα μας. Ελπίζω στα επόμενα παιχνίδια να έχουμε ακόμα περισσότερο κόσμο. Με την ευκαιρία θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους Καλές Γιορτές με υγεία πάνω απ' όλα".

Με την ΑΕ Καραϊσκάκης να κερδίζει στο Αιτωλικό η διαφορά από την κορυφή παρέμεινε στο -6, ωστόσο ο Χρήστος Καλαντζής θεωρεί ότι η άνοδος εξαρτάται από τη διάρκεια που θα έχει η "Μαύρη Θύελλα" στη συνέχεια του πρωταθλήματος. "Η διάρκεια είναι το ζητούμενο για μας. Σημασία έχει να κερδίζουμε κι αυτό δεν θα γίνεται πάντα εύκολα. Σίγουρα, πάντως, το γεγονός ότι έχουμε μόνο νίκες απέναντι στους πρωτοπόρους είναι σημαντικό και φανερώνει πολλά πράγματα" καταλήγει ο Χρήστος Καλαντζής.