Δευτέρα, 23 Δεκέμβριος 2013 13:15

Με "χρυσή" αλλαγή τον Κιούτακ η Εράνη 1-0 την Ανδρούσα

Γράφτηκε από τον

 Ενα γκολ του Αντρέι Κιούτακ δύο λεπτά πριν το 90' έκρινε το χθεσινό παιχνίδι της Εράνης με την Ανδρούσα, με τους Φιλιατρινούς να παίρνουν τη νίκη με 1-0.

Μια νίκη που διατηρεί την ομάδα του Μιχάλη Ζάγκου στην 4η θέση της βαθμολογίας και σε απόσταση επτά βαθμών από την κορυφή.
Από την άλλη η Ανδρούσα είχε καλή παρουσία και στα Φιλιατρά και λίγο έλειψε να αποσπάσει έναν πολύτιμο βαθμό.
Το παιχνίδι δεν διεκδικούσε δάφνες ποιότητας, με την Εράνη να έχει την υπεροχή και τις περισσότερες ευκαιρίες και τη νεοφώτιστη ομάδα να κοιτάει πρώτα την άμυνα της και να απειλεί με τον Βλαχόπουλο.
Στο 30' ο Βλαχόπουλος έκανε τη σέντρα και ο Κοντόπουλος δεν πρόλαβε από κοντά να πλασάρει.
Στο 35' ο Κόλλιας ελίχθηκε μέσα στην περιοχή και σούταρε, όμως ο Κοσμάς απέκρουσε.
Στο δεύτερο μέρος οι "πράσινοι" ανέβασαν την απόδοση τους και στο 70' ο Κιούτακ που είχε μπει αλλαγή λίγα λεπτά νωρίτερα μπήκε από δεξιά και σούταρε λίγο άουτ.
Στο 76' ο Κόλλιας έπιασε την κεφαλιά, ο Κοσμάς απέκρουσε με τον επιθετικό της Εράνης να παίρνει το… ριμπάουντ και να σουτάρει, όμως ο τερματοφύλακας της Ανδρούσας απέκρουσε και πάλι.
Στο 83' οι φιλοξενούμενοι σε αντεπίθεση λίγο έλειψε να σκοράρουν όμως μετά τη σέντρα του Οικονόμου, ο Βλαχόπουλος πιεζόμενος δεν έκανε καλό τελείωμα.
Τελικά στο 88' μετά από βαθιά μπαλιά ο Κόλλιας έπιασε την κεφαλιά πάσα για τον Κιούτακ που από πλάγια θέση με σουτ έγραψε το 1-0.
Ο Ελληνορουμάνος επιθετικός ήταν "χρυσή αλλαγή" για την Εράνη, όμως τραυματίστηκε εκ νέου στο 90' και αποχώρησε.
Το ματς σφύριξε ο Γιαννόπουλος, με βοηθούς τους Κατσά και
Ι. Γιαννέτσο.
ΕΡΑΝΗ: Αθανασόπουλος, Μπεγλεκτσής, Αλμπάν, Μιχαλακόπουλος, Γιάννης, Αλεξανδρόπουλος, Κώτσος, Αναστασόπουλος (68' Κιούτακ 90' λ. τρ. Κωνσταντόπουλος), Διαμαντόπουλος (80' Νικολόπουλος), Μοροσάνου, Κόλλιας.
ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Κοσμάς, Δέδες, Κρεμμύδας, Μαραγκούλιας, Γκούνης, Μουλαβασίλης, Κολυβάρης, Κοντόπουλος, Κάλλας (46' Οικονόμου), Βλαχόπουλος, Θεοδοσόπουλος (82' Λάζαρης).