Παρασκευή, 29 Ιούνιος 2018 12:39

Η Ολγα Μπέλλα πρόεδρος του Τσικλητήρα Πύλου – Νέος προπονητής ο Αργυρόπουλος

Γράφτηκε από τον

Νέα διοίκηση, αλλά και προπονητή έχει από την Τετάρτη το βράδυ ο Τσικλητήρας, που μετά από δύο χρόνια στη Γ’ εθνική επιστρέφει στην Α’ τοπική.

Η Ολγα Μπέλλα, παίρνει τη σκυτάλη από τον Τάσο Καραλή και ο Γιώργος Αργυρόπουλος από το Νίκο Κακαλέτρη, αντίστοιχα. Η πρώτη είναι επικεφαλής του συμβουλίου που εκλέχτηκε προχθές και ο Αργυρόπουλος ο προπονητής που θα κληθεί να χτίσει ουσιαστικά μια ομάδα από την αρχή. Ο πρώην τεχνικός του Πανθουριακού έδωσε τα χέρια με τη νέα πρόεδρο, η οποία δήλωσε: “Προπονητής της ομάδας θα είναι ο κύριος Αργυρόπουλος Γιώργος, πιστεύοντας ότι είναι ο πιο κατάλληλος άνθρωπος για να χτίσει την ομάδα μας από την αρχή. Του έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη και στην Πύλο θα βρει ανθρώπους που θα αγκαλιάσουν αυτόν και την ομάδα μας”. Το νέο συμβούλιο του Τσικλητήρα αποτελούν οι: Ολγα Μπέλλα, Θανάσης Μπέλλας, Φωτεινή Καλογεροπούλου, Γιώργος Πουλημένος, Κωνσταντίνος Καλδής, Αργύρης Πατερόπουλος και Ανδρέας Διαμαντόπουλος. Οι ρόλοι των μελών θα γίνουν γνωστοί την Κυριακή ή τη Δευτέρα. Το βέβαιο είναι ότι η κ. Μπέλλα είναι αυτή που θα κινεί τα νήματα.

Η ίδια, που δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην περιοχή, βοηθούσε και τα προηγούμενα χρόνια την ομάδα και βλέποντας πλέον τη δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Τσικλητήρας, αποφάσισε να βγει μπροστά. Το πλάνο, όπως λέει, είναι να στηριχθεί ο σύλλογος σε ντόπιους κυρίως παίκτες.

“Ο Τσικλητηρας είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία και φέτος κλείνει 50 χρονιά δημιουργίας. Οι άνθρωποι που αγαπούν την ομάδα μας έχουν προσπαθήσει πολύ για να καταφέρει να φτάσει μέχρι την Γ εθνική κατηγορία. Αϊτή τη στιγμή , μετά από τις δύσκολες στιγμές που πέρασε ο Τσιλητηρας, αναλαμβάνει η νέα διοίκηση για να επανέλθει η σταθερότητα και η σιγουριά για το μέλλον της. Θέλουμε να χτίσουμε μια ομάδα που θα βασιστεί κυρίως σε παίκτες της Πύλου και των γύρω περιοχών”, τονίζει αρχικά στις πρώτες της δηλώσεις η κ. Μπέλλα και προσθέτει: “Στόχος μας είναι να επιστρέψουμε στο γήπεδο με αξιοπρέπεια και ανταγωνισμό και να αποδείξουμε ότι με σωστή δουλειά και καλό προγραμματισμό μπορούμε να τα καταφέρουμε. Χρειαζόμαστε τον κόσμο της Πύλου διπλά μας με την στήριξη του και τη παρουσία του, βοηθώντας ο καθένας ξεχωριστά με το δικό του τρόπο.

Δηλώσεις Αργυρόπουλου

Ο Γιώργος Αργυρόπουλος με δηλώσεις του δεν κρύβει την ικανοποίησή του για τη νέα σελίδα που ανοίγει στην προπονητική του καριέρα.

“Μέτα από 4 χρόνια στον Πανθουριακό, 4 χρόνια γεμάτα συγκινήσεις και χαρές, ήρθε η ώρα για αλλαγή σελίδας. Κάθε τέλος ενός κύκλου είναι έναυσμα για μια νέα αρχή και για νέους στόχους. Με μεγάλη τιμή αποδέχτηκα την πρόταση του Τσικλητήρα Πύλου..και της πρόεδρου του. Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι ότι με την πολύτιμη βοήθεια όλων (διοίκησης,παικτών,φιλάθλου κόσμου) θα προσπαθήσω να φέρω σε πέρας την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν οι άνθρωποι του Τσικλητήρα”.