Παρασκευή, 29 Ιούνιος 2018 13:17

ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Εκανε την έκπληξη με Γιάννη Καλογερόπουλο!

Γράφτηκε από τον
ΑΝΔΡΟΥΣΑ: Εκανε την έκπληξη με Γιάννη Καλογερόπουλο!

Τη μεταγραφική έκπληξη του καλοκαιριού μέχρι σήμερα έκανε η Ανδρούσα, καθώς απέκτησε το Γιάννη Καλογερόπουλο, οποίος ήταν από τα βασικά στελέχη της “Μαύρης Θύελλας” στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής.

Η μεταγραφή του έγινε μάλιστα γνωστή λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση της Καλαμάτας για το “διαζύγιο” με τον έμπειρο μεσοαμυντικό. 

Ανανέωσαν Γκούνης και Α. Καλογερόπουλος

Ο Γιάννης Καλογερόπουλος θα είναι πλέον συμπαίκτης με τον αδερφό του Αντώνη, μιας και ο δεύτερος ανανέωσε τη συνεργασία του με την Ανδρούσα, όπως επίσης και ο ηγέτης της άμυνας Δημήτρης Γκούνης. Αναλυτικά η ανακοίνωση του φιλόδοξου συλλόγου αναφέρει: “Το Δ.Σ. της Ανδρούσας ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά την ανανέωση της συνεργασίας με τους Γκούνη Δ., φυσικό ηγέτη της ομάδας και Καλογερόπουλο Αντώνη, έναν παίκτη με τεράστια προσφορά στο σύλλογό μας, την περσινή χρονιά, Επίσης ανακοινώνει την απόκτηση του Καλογερόπουλου Ιωάννη, περσινού αρχηγού της ομάδας της Καλαμάτας, που μας κάνει την τιμή να συνεργαστεί με το σύλλογό μας. Το χτίσιμο μιας ανταγωνιστικής ομάδας συνεχίζεται πάνω σε σωστές βάσεις”.