Τρίτη, 03 Ιούλιος 2018 12:20

Στο Πρωτοδικείο η Κυπαρισσία!

Γράφτηκε από τον

Το χειρότερο σενάριο επιβεβαιώθηκε για την Κυπαρισσία, καθώς ούτε στην τρίτη γενική συνέλευση έβγαλε διοίκηση και η ομάδα οδηγείται πλέον στο Πρωτοδικείο!

Ενδεικτικό της παντελούς αδιαφορίας είναι το γεγονός ότι στο κυριακάτικο κρίσιμο ραντεβού για την εκλογή διοίκησης,δεν έδωσε το “παρών” ούτε το 1/4 των μελών που απαιτούνταν για να γίνουν οι αρχαιρεσίες.

Πέρα του ότι δεν υπήρξε ενδιαφέρον από νέους παράγοντες να εισέλθουν στο συμβούλιο, απουσίαζαν και μέλη της απερχόμενης διοίκησης.! Γι’ αυτό και ο απερχόμενος πρόεδρος Νίκος Παππάς ξεκίνησε από χθες τις διαδικασίες που απαιτούνται και η τύχη του σωματείου θα κριθεί πλέον στο Πρωτοδικείο.

Να σημειωθεί ότι η θητεία της προηγούμενης διοίκησης ήταν διετής και ολοκληρώθηκε, χωρίς καμία εκκρεμότητα.

Η ανακοίνωση του ΑΟΚ μετά τη προχθεσινή αρνητική εξέλιξη αναφέρει: “Ο Α.Ο Κυπαρισσίας ενημερώνει τα μέλη του σωματείου και την φίλαθλη κοινή γνώμη πως ούτε η τρίτη κατά σειρά προγραμματισμένη Τακτική Γενική Συνέλευση στάθηκε δυνατόν να εκλέξει νέο Δ.Σ, επειδή δεν σημειώθηκε η απαιτούμενη απαρτία για την διεξαγωγή αρχαιρεσιών, αποτέλεσμα της απαξίωσης του σωματείου από μερίδα μελών αλλά και της γενικότερης αδιαφορίας της τοπικής κοινωνίας να υπάρξει συνέχεια του Α.Ο Κυπαρισσίας. Ως εκ τούτου το σωματείο είναι πλέον υποχρεωμένο να προσφύγει στο Πρωτοδικείο, το οποίο είναι και το μόνο αρμόδιο για να πράξει τα νόμιμα”.