Δευτέρα, 02 Ιούλιος 2018 18:23

H συζήτηση Super League - Βασιλειάδη, οι ατάκες και το plan B της Λίγκας!

Γράφτηκε από τον
H συζήτηση Super League - Βασιλειάδη, οι ατάκες και το plan B της Λίγκας!

Στα ίδια μέρη θα... ξαναβρεθούνε Λίγκα - Υπουργός καθότι η βασική τους διαφορά (σ.σ. 12 vs 14) δεν έχει γεφυρωθεί. Οι ατάκες για την αποδοχή των... 12,5 προτάσεων και το εναλλακτικό σχέδιο της Super League.

Λιγότερο από μία ώρα κράτησε η κουβέντα των εκπροσώπων της Λίγκας με τον Υφυπουργό Γιώργο Βασιλειάδη. Ικανό διάστημα να συμφωνήσουν ξανά ότι... διαφωνούν για τον αριθμό των ομάδων το '19-'20. Η Λίγκα εμμένει στις 14 και ο Υφυπουργός στις 12... Χαρακτηριστική ήταν η ατάκα του Βασίλη Γκαγκάτση επί του θέματος: «Έχουμε δεχθεί τις 12,5 από τις 13 προτάσεις σας. Κάντε και εσείς μία υποχώρηση στο να τα βρούμε». Τόνιζε δε σε... πηγαδάκια πως ας δώσει πιο λίγα λεφτά στο τηλεοπτικό ο Υπουργός. Εκ μέρους της Λίγκας επέμεναν στο να πείσουν τον Υπουργό για τον αριθμό των 14.

«Δεν σας εκβιάζει κανένας. Το είπα ξανά αυτό. Η πρότασή μου είναι αυτή. Είστε ελεύθεροι να μην την αποδεχθείτε. Εσείς θα ορίζετε το πως θα λειτουργήσετε», έλεγε σχετικά ο κ. Βασιλειάδης. Ο Υφυπουργός φεύγοντας άφησε πάντως ένα μικρό... παράθυρο εάν η Λίγκα κάνει και άλλες θεσμικές αλλαγές και μειώσει τους δανεικούς. Από την Super League πάντως στην συζήτηση που έγινε έδειξαν να αναφέρουν πως υπάρχει και plan B επί των τηλεοπτικών και ότι θα μπορούσαν να επιλέξουν αυτό αλλά επιλέγουν να προσπαθήσουν να τα βρουν με τον Βασιλειάδη. Το σίγουρο είναι πως θα γίνει νέα συνάντηση των 2 πλευρών αλλά και νέο Δ.Σ. στην Super League.

Πηγή: gazzetta.gr