Τρίτη, 03 Ιούλιος 2018 14:22

Α.Ε. ΑΒΙΑΣ: Για 11η σεζόν στον πάγκο ο Διονύσης Πουλής!

Γράφτηκε από τον

Στον πάγκο της Α.Ε. Αβίας θα βρίσκεται και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο ο Διονύσης Πουλής, που γίνεται πλέον ο μακροβιότερος προπονητής της.

Με εξαίρεση ένα διάλειμμα δύο ετών, ο κ. Πουλής θα συμπληρώσει τη νέα χρονιά 11 χρόνια παρουσίας του στην ομάδα του Κάμπου.

Από εκεί και πέρα δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, καθώς όλοι βρίσκονται σε περίοδο ξεκούρασης, αλλά σε κάποιες ανεπίσημες συζητήσεις που έχουν γίνει ανάμεσα σε παράγοντες και τον κ. Πουλή, αυτό που έχει ξεκαθαρίσει είναι ότι η φιλοσοφίας της ομάδας θα παραμείνει ως έχει, το έμψυχο δυναμικό, που απαρτίζεται κυρίως από τα ντόπια παιδιά θα διατηρηθεί και θα γίνουν 2-3 προσθήκες (έναν παίκτη σε κάθε γραμμή), για να μπορέσει να παρουσιαστεί ποιο ανταγωνιστική τη νέα σεζόν.

Σε ότι αφορά τη φιλοσοφία, εκείνο που δεν απασχολεί κανέναν στην ομάδα είναι σε ποια κατηγορία θα συμμετέχει κάθε χρόνο, μιας και θυμίζει ασανσέρ με τις ανόδους και τους υποβιβασμούς χρόνο με το χρόνο. Σχετικά με αυτό ο κ. Πουλής σε δηλώσεις τους στο “Notosport” ανέφερε: “Πάντα θα αγωνιζόμαστε στην κατηγορία που αξίζουμε. Στην ομάδα είναι παιδιά από το χωριό, έχουμε γίνει μια παρέα και κοιτάμε να περνάμε καλά και όχι το ποια κατηγορία αγωνιζόμαστε. Μας ενδιαφέρει να είμαστε καλά και να περνάμε καλά και αυτό δεν έχει να κάνει με το ποια θα είναι η κατηγορία που θα αγωνιζόμαστε”.

Στο θέμα του γηπέδου, όπως όλα δείχνουν η ομάδα θα χρησιμοποιήσει το γήπεδο του Κάμπου, πιθανόν στα παιχνίδια του β’ γύρου του πρωταθλήματος της Α’ τοπικής.