Πέμπτη, 05 Ιούλιος 2018 12:18

ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑ: Κλείνει άμεσα προπονητή, ανανέωσαν Καρατζούλιας και Μακρής

Γράφτηκε από τον

 

Λίγες μέρες θα μείνει ακόμα κενή η θέση του προπονητή στον Εθνικό Μελιγαλά, καθώς η διοίκηση της ομάδας θέλει να κλείσει άμεσα αυτό το κεφάλαιο, προκειμένου να προχωρήσει ο σχεδιασμός για το πρωτάθλημα της Α’ τοπικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη λίστα με τους υποψήφιους τεχνικούς βρίσκονται οι Μιχάλης Φασουλής, Σπύρος Τσίκινης και Στάθης Βανικιώτης.

Ακόμα η ομάδα του Εθνικού ψάχνει προπονητή και για τις ακαδημίες και ο Αλέκος Δέδες είναι ένα πρόσωπο που άπαντες θα ήθελαν στο Μελιγαλά γι’ αυτό το πόστο και ως εκ τούτου έχουν ξεκινήσει μαζί του συζητήσεις.

Από εκεί και πέρα, οι Τάκης Καρατζούλιας και Γιάννης Μακρής θα αγωνίζονται και τη νέα σεζόν στον Εθνικό.

Πρόκειται για δύο βασικά στελέχη της περσινής σεζόν. Ο Καρατζούλιας δίνει λύσεις στο χώρο της μεσαίας γραμμής και ο Μακρής στην άμυνα.

Αποχώρησαν τρεις

Εκτός από ανανεώσεις, έχουμε και αποχωρήσεις στον Εθνικό. Ο λόγος για τους Χότζα, Χριστόπουλο και Γκιόζι, ενώ ως γνωστόν σταμάτησε ο έμπειρος επιθετικός Ηλίας Μουρούσιας. Σε εκκρεμότητα βρίσκονται οι περιπτώσεις των Λίβα, Θανόπουλου και Κανελλόπουλου.

Πρόθεση της διοίκησης είναι να επιστρέψουν οι δανεικοί παίκτες, όπως οι Παπαδόπουλος, Γεωργόπουλος από τη Θύελλα Μερόπης, και να γίνουν 5-6 ποιοτικές προσθήκες.