Παρασκευή, 27 Δεκεμβρίου 2013 20:25

Επιστροφή στις προπονήσεις για τον Μεσσηνιακό

Γράφτηκε από τον
Επιστροφή στις προπονήσεις για τον Μεσσηνιακό


Επέστρεψαν στις προπονήσεις σήμερα Παρασκευή οι ποδοσφαιριστές του Μεσσηνιακού μετά το διήμερο ρεπό που πήραν από τον Δημήτρη Τσάκωνα λόγω των Χριστουγέννων.

Η προπόνηση έγινε στο γήπεδο του Μεσσηνιακού, όχι όμως στον κυρίως αγωνιστικό χώρο μιας και έχει γίνει επανασπορά και θα προστατευτεί για λίγες ημέρες ακόμα.
Οι παίκτες έκαναν ταχύτητες και βάρη υπό τις οδηγίες του γυμναστή Γιώργου Κατσούλη, ενώ η Σαββατιάτικη προπόνηση θα φιλοξενηθεί στο γήπεδο του Ασπροχώματος. Για την Κυριακή αναζητείται αντίπαλος για ένα φιλικό παιχνίδι.
Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για τους "πράσινους" είναι την επόμενη Κυριακή όπου υποδέχονται τον Αρη Αιτωλικού, με σκοπό να διευρύνουν το νικηφόρο σερί τους.
Να θυμίσουμε πως ο Μεσσηνιακός… τρέχει ένα σερί τεσσάρων συνεχόμενων νικών και έχει βρεθεί στην 6η θέση της βαθμολογίας, έξι βαθμούς πάνω από τη διακεκαυμένη ζώνη. Ομως δεν υπάρχει επανάπαυση γιατί ακόμη το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο.
Στο πρώτο ματς του 2014 με τον Αρη Αιτωλικού επιστρέφει ο τερματοφύλακας Κυριακόπουλος που εξέτισε την ποινή του και ο μέσος Σπανός που ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Θα λείψει ο νεαρός Κουκούτσης που υποβλήθηκε την περασμένη εβδομάδα σε αρθροσκόπηση και θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για περίπου ενάμιση μήνα, αλλά και ο Κουρεντζής που αποβλήθηκε στην Αμαλιάδα.
Από εκεί και πέρα ο χρηματοδότης του Μ.Γ.Σ. Σταύρος Παπαδόπουλος βρίσκεται στην Καλαμάτα για τις γιορτές, όμως μέχρι χθες δεν είχε επαφή με τον Δημήτρη Τσάκωνα για τυχόν μεταγραφές τον Ιανουάριο.
Ενδέχεται πάντως να γίνουν 1-2 κινήσεις, αν και αρχή της τεχνικής ηγεσίας είναι να στηρίξουν και να δώσουν περαιτέρω ευκαιρίες στους αρκετούς Μεσσήνιους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο ρόστερ.