Πέμπτη, 12 Ιούλιος 2018 16:31

Ανακατασκευάζει τις κερκίδες στο “Γ. Λουκαρέας” η Ομόνοια

Γράφτηκε από τον

 

Ανακατασκευή των δύο κερκίδων στο δημοτικό γήπεδο “Γιώργος Λουκαρέας” θέλει να κάνει η Ομόνοια.

Για το λόγο αυτό χθες το πρωί ο παράγοντας της ομάδας Θεόδωρος Τζανετάκος με τον γιό του Πάντο, που βοηθάει εξωδιοικητικά τον Καλαματιανό σύλλογο, είχαν διαδοχικές συναντήσεις με το δήμαρχο Παναγιώτη Νίκα και τον διευθυντή των τεχνικών υπηρεσιών του δήμου Βασίλη Τζαμουράνη, όπου τους παρουσίασαν τη μελέτη για την ανακατασκευή των κερκίδων. Σύμφωνα με τη μελέτη, θα βελτιωθούν οι υπάρχουσες κερκίδες, ενώ θα τοποθετηθούν και σκέπαστρα για να προφυλάσσονται οι φίλαθλοι από τη βροχή, το κρύο και τη ζέστη.

Μεταγραφές και ανανεώσεις

Στο αγωνιστικό κομμάτι, στόχος της διοίκησης είναι να δημιουργηθεί μια ανταγωνιστική ομάδα, η οποία να πραγματοποιήσει αξιόλογη πορεία στο νέο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής. Ετσι η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή Σωτήρη Δημάκη έχουν ξεκινήσει εδώ και λίγες ημέρες τη στελέχωση του έμψυχου δυναμικού. Στο κομμάτι της ενίσχυσης έχουν αποκτηθεί ο Δημήτρης Μπαλαούρας 20 ετών αριστερό μπακ, που αγωνιζόταν στη Σπερχογεία και ο έμπειρος μεσοεπιθετικός Παναγιώτης Παπαδέας, που μετά από ένα χρόνο στον Α.Ο. Φυτειάς επιστρέφει στην Ομόνοια. Θα υπάρξουν και άλλες προσθήκες, καθώς βρίσκονται σε καλό δρόμο οι επαφές και με άλλους παίκτες ώστε να δυναμώσει και άλλο η ομάδα ώστε να μπορέσει να γίνει πιο ανταγωνιστική, που αποτελεί και έναν από τους βασικούς στόχους της ομάδας.

Από το υπάρχον δυναμικό, ο βασικός κορμός παικτών έχει προχωρήσει σε ανανέωση της συνεργασίας με την Καλαματιανή ομάδα. Ο λόγος για τους Γιώργο Μπάλλα, Δημήτρη Πολυμενέα, Σταμάτη Φέστα, Παναγιώτη Δημητρίου, Κώστα Κοστρίβα και Γιάννη Καρύδη, ενώ οι συζητήσεις και με τα υπόλοιπα παιδιά από το υπάρχον υλικό συνεχίζονται ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με το ποιοι θα συνεχίσουν στην ομάδα και τη νέα σεζόν και ποιοι θα αποχωρήσουν.

Παρελθόν από την Ομόνοια αποτελούν οι Αρτέμης Πάλιας και Αργύρης Κωστόπουλος.

Να σημειωθεί ότι ο προπονητής Σωτήρης Δημάκης θα βρίσκεται στον πάγκο για 3η σερί αγωνιστική περίοδο, αλλά θα έχει καινούργιο συνεργάτη, τον Μιχάλη Γεωργιόπουλο, ο οποίος την προηγούμενη σεζόν ήταν προπονητής στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού Καλαμάτας.