Παρασκευή, 13 Ιούλιος 2018 13:19

Σε καλό κλίμα η συνάντηση για τα Παλιάμπελα

Γράφτηκε από τον

Σε καλό κλίμα έγινε χθες η συνάντηση του προέδρου της Καλαμάτας Απόστολου Κουκούτση και του τεχνικού της ομάδας Γιάννη Χριστόπουλου με τον Αντιδήμαρχο Συντήρησης Υποδομών του Δήμου Καλαμάτας Ιωάννη Αδαμόπουλο και τον Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών Βασίλειο Τζαμουράνη.

Μια συνάντηση που έγινε μετά από παρέμβαση του Δημάρχου Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα, προκειμένου να βρεθεί λύση για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο προπονητήριο της ομάδας στα Παλιάμπελα.

Οι κ.κ. Αδαμόπουλος, Τζαμουράνης έδειξαν πολύ καλή διάθεση ώστε να δρομολογηθούν άμεσα οι λύσεις ενώ κατά την διάρκεια της συνάντησης αναλύθηκαν τα βήματα που πρέπει να ακολουθηθούν στο εξής ώστε να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες στον αγωνιστικό χώρο και το γήπεδο να βελτιωθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Οπως είχε γράψει και χθες η “Ε”, ο τάπητας του γηπέδου αυτή τη στιγμή δεν είναι σε καλή κατάσταση και δεν μπορεί να φιλοξενήσει την προετοιμασία της ομάδας, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι της να σκέφτονται το Δημοτικό Στάδιο, μέχρι να ετοιμαστεί ο τάπητας στα Παλιάμπελα.