Σάββατο, 28 Δεκέμβριος 2013 08:28

Αντίπαλος μας για τον τίτλο η ΑΕ Καραϊσκάκης, λέει ο Ράλλης στην Καλαμάτα

Γράφτηκε από τον
Αντίπαλος μας για τον τίτλο η ΑΕ Καραϊσκάκης, λέει ο Ράλλης στην Καλαμάτα

Η εντυπωσιακή πορεία της ΑΕ Καραϊσκάκης η οποία δεν λέει να χάσει βαθμό, δεν αφήνει τους ανθρώπους της Καλαμάτας να χαρούν όσο θα ήθελαν το σερί νικών που έχει πετύχει η "Μαύρη Θύελλα" το τελευταίο διάστημα. Ο πρόεδρος Γιώργος Ράλλης δεν χάνει βέβαια την αισιοδοξία του, όμως στις δηλώσεις του στο «Νοtosport» τόνισε πως το -6 από την ομάδα της Αρτας επιβάλλει προσγείωση στην πραγματικότητα...


Αφού ευχήθηκε χρόνια πολλά στους φίλους της ομάδας και σε όλο τον κόσμο, ο πρόεδρος της Καλαμάτας τόνισε: «Κοιτάζουμε την πραγματικότητα. Έχουμε ένα σερί νικών αλλά είμαστε έξι βαθμούς πίσω από την κορυφή. Η ΑΕ Καραϊσκάκης φαίνεται πως θα είναι ο μεγάλος μας αντίπαλος για τον τίτλο. Δεν μπορώ να ξέρω αν πράγματι ευνοείται διαιτητικά όπως ακούγεται. Ακούγεται επίσης ότι θα ενισχυθεί και ότι στο στόχαστρο της έχει και τον γνωστό μας Βαγγέλη Καούνο. Είναι μια ομάδα που έχει φέρει τα ίδια αποτελέσματα με εμάς, από την μέρα που τους κερδίσαμε στην Καλαμάτα. Χρειάζεται προσπάθεια ακόμη αλλά αισιοδοξούμε για την συνέχεια».
Σχετικά με την μεταγραφική ενίσχυση ο κ. Ράλλης σημείωσε: «Με τον Λιόλιο υπάρχει μια προφορική συμφωνία. Κοιτάζουμε και κάποιες άλλες περιπτώσεις παικτών χωρίς να είναι κάτι οριστικό. Συνολικά πιστεύω ότι θα κάνουμε 2 ή 3 μεταγραφές.
Ο πρόεδρος της Μεσσηνιακής ομάδας προβληματίζεται για την κακή κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του Δημοτικού Σταδίου. «Είναι γεγονός ότι αυτή τη στιγμή είναι το χειρότερο γήπεδο στην κατηγορία και μας προβληματίζει η κατάσταση του. Έγινε ωστόσο αυτές τις μέρες σπορά από τον Δήμο και ευχαριστούμε το δήμαρχο».