Παρασκευή, 13 Ιούλιος 2018 17:38

Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες του... χειμερινού Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ

Γράφτηκε από τον

Το... χειμερινό Παγκόσμιο Κύπελλο είναι γεγονός, αφού ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, ανακοίνωσε τις ημερομηνίες διεξαγωγής του τουρνουά στο Κατάρ το 2022.

Παγκόσμιο Κύπελλο μεταξύ 21 Νοεμβρίου και 18 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στο Κατάρ μετά από τέσσερα χρόνια, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή ο πρόεδρος της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο.

Στην απολογιστική συνέντευξη του τουρνουά στη Ρωσία, ο Ελβετός παράγοντας επιβεβαίωσε ότι η επόμενη διοργάνωση θα διεξαχθεί τέλη φθινοπώρου και αρχές χειμώνα, όσον αφορά στην Ελλάδα, ώστε να αποφευχθούν οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες του Ιουνίου και του Ιουλίου στη χώρα της Μέσης Ανατολής.

Για πρώτη φορά στην ιστορία η κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί αυτούς τους μήνες, χωρίς να ανακοινωθεί μέχρι στιγμής τι θα γίνει με τις σεζόν στα πρωταθλήματα που ακολουθούν καλεντάρι από Σεπτέμβριο μέχρι Μάιο.

Για τη διευκόλυνση των πρωταθλημάτων, το τουρνουά θα διαρκέσει μόλις 28 ημέρες και μάλιστα ο τελικός θα πραγματοποιηθεί στις 18 Δεκεμβρίου, Εθνική Εορτή του Κατάρ.
Πηγή: sport24.gr

  1. ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  2. ΔΗΜΟΦΙΛΗ
  3. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ