Τετάρτη, 18 Ιούλιος 2018 21:29

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Μόνο τα τυπικά για Βούρα

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”:  Μόνο τα τυπικά για Βούρα

Τα “ασπρόμαυρα” προβάρει ο Ηλίας Βούρας. Ο 30χρονος τερματοφύλακας έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με την Καλαμάτα και απομένουν μόνο τα τυπικά για να ανακοινωθεί και να γίνει το 5ο κατά σειρά θερινό απόκτημα μετά τους Μίνγκα, Τσόπελα, Μπίζο και Κόκκαλη.

Ο Βούρας ήταν πέρυσι στη Δόξα Δράμας και μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί στην ΑΕΚ, τη Νίκη Βόλου και την Κέρκυρα. Πρόκειται για έμπειρο πορτιέρο, που βρέθηκε στο “στόχαστρο” ομάδων μεγαλύτερης κατηγορίας, αλλά φαίνεται ότι η “Μαύρη Θύελλα” θα τον κάνει δικό της. Η ενίσχυση σε αυτή την καίρια θέση δεν σταματά στους Κόκκαλη, Βούρα, μιας και αναμένεται να αποκτηθεί ένας ταλαντούχος τερματοφύλακας, ενώ ενδέχεται να προωθηθεί και παίκτης από την ακαδημία. Με άλλα λόγια η Καλαμάτα θα έχει νέα τετράδα πορτιέρο, που θα δουλέψει με τον Κώστα Παγανιά, ο οποίος ήταν την περσινή σεζόν μέλος του τεχνικού τιμ του Παναθηναϊκού. Ο 37χρονος προπονητής τερματοφυλάκων έχει συνεργαστεί και παλαιότερα με το Γιάννη Χριστόπουλο, η παρουσία του οποίου έπαιξε καταλυτικό ρόλο ώστε να έρθει στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα. Από εκεί και πέρα, η Καλαμάτα είναι σε προχωρημένες επαφές με αρκετούς ακόμα ποδοσφαιριστές και σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις.

Εργασίες στο γυμναστήριο

Επιθεώρηση στο γυμναστήριο και την αίθουσα βαρών του γηπέδου του Μεσσηνιακού έκανε το τεχνικό τιμ της Καλαμάτας προκειμένου να καταγραφούν οι παρεμβάσεις και οι βελτιώσεις που απαιτούνται για την απρόσκοπτη χρησιμοποίησή τους από την ομάδα της Καλαμάτας. Ο προπονητής Γιάννης Χριστόπουλος και οι συνεργάτες του, μαζί με τον τιμ μάνατζερ Παύλο Κρεμμύδα, κατέγραψαν τις ελλείψεις και τις εργασίες που απαιτούνται και ενημέρωσαν σχετικά τον υπεύθυνο του συνεργείου που θα αναλάβει τις παρεμβάσεις. Πέρα από τα όργανα τα οποία θα επιδιορθωθούν με αλλαγή ιμάντων και συρματόσχοινων, θα τοποθετηθεί και σύστημα trx. Το γυμναστήριο το οποίο βρίσκεται στην βόρεια κερκίδα της ιστορικής έδρας της Μαύρης Θύελλας, θα παραδοθεί προς χρήση από τους μελανόλευκους τις προσεχείς μέρες καθαρό και με πλήρη εξοπλισμό σε λειτουργία.