Παρασκευή, 20 Ιούλιος 2018 12:30

ΟΜΟΝΟΙΑ: Πιθανή η... επιστροφή Δημάκη στην τεχνική ηγεσία!

Γράφτηκε από τον

Μπορεί ο Σωτήρης Δημάκης να ανακοίνωσε τη Δευτέρα την αποχώρησή του από την Ομόνοια, αλλά το θέμα δεν έχει κλείσει και ίσως τελικά η καλαματιανή ομάδα να μην αλλάξει προπονητή

!  Ο λόγος άλλωστε που Σ. Δημάκης παραιτήθηκε, ήταν ένα πρόβλημα υγείας του πατέρα του που δεν του επιτρέπει στην παρούσα φάση να ακολουθήσει τις υποχρεώσεις της ομάδας. Οι άνθρωποι της Ομόνοιας όμως,  είναι διατεθειμένοι να περιμένουν τον ικανό τεχνικό, κατανοώντας το πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Αν λοιπόν αυτό ξεπεραστεί ο Σ. Δημάκης θα καθίσει και πάλι στον πάγκο.
Στο διάστημα της απουσίας του ενδέχεται να αναλάβει χρέη τεχνικού ο Βασίλης Παναγιωτόπουλος, που είναι στις ακαδημίες ή κάποιος παλαίμαχος παίκτης. Ολα αυτά θα ξεκαθαρίσουν το Σαβββατοκύριακο με την επιστροφή του Πάντου Τζανετάκου, ο οποίος έχει αναλάβει τα διοικητικά ηνία. Ο Τζανετάκος και οι συνεργάτες του θα προσπαθήσουν να βρουν μια φόρμουλα συνεργασίας με τον Σ. Δημάκη, μιας και υπάρχει αμοιβαία ικανοποίηση από τη συνεργασία των δύο χρόνων. Αν αυτό δεν συμβεί, τότε η Ομόνοια θα κινηθεί για τον αντικαταστάτη του στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής.