Δευτέρα, 23 Ιούλιος 2018 16:13

Το πλάνο για τον Πάμισο της Γ' εθνικής

Γράφτηκε από τον

Μπορεί ακόμα να μην έχει ανακοινωθεί το νέο διοικητικό σχήμα στον Πάμισο, αλλά ο σχεδιασμός για το πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη.

Η ομάδα της Μεσσήνης έχει περάσει από την περασμένη Τετάρτη στα χέρια του ομίλου εταιρειών Financial Corporation Group Ltd., όπως ανακοίνωσε στην τελευταία γενική συνέλευση και ο παλιός πρόεδρος των “πρασνων” Γιώργος Πετρουλάκης. Επικεφαλής είναι ο Βασίλης Σιδηρόπουλος και στενός του συνεργάτης ο Δημήτρης Φλέσσας, οι οποίοι είναι αυτοί που κινούν τα νήματα στη νέα εποχή, αλλά λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν μπορούν να βρίσκονται στη Μεσσήνη. Ετσι ο Σάκης Παπαδόπουλος είναι αυτός που θα τρέξει το σχεδιασμό. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής αναμενόταν χθες το βράδυ στη Μεσσηνία για μόνιμη εγκατάσταση και θα έχει το πόστο του γενικού διευθυντή.

Τεχνικός διευθυντής θα είναι ο Κώστας Μυλωνάς από τη Ζάκυνθο, ενώ έχει “κλειδώσει” και το τεχνικό τιμ.

Ο Κώστας Κλάδης θα είναι – όπως έχουμε γράψει – ο νέος προπονητής του Παμίσου, με συνεργάτη τον Στάθη Βανικιώτη, ενώ ο Δημήτρης Χαντζής θα αναλάβει την εκγύμναση των τερματοφυλάκων.

Η προετοιμασία θα ξεκινήσει πιθανότατα το προσεχές Σάββατο και το πρώτο μέρος της δεν αποκλείεται να γίνει στο Καρπενήσι. Κάτι που δείχνει τις υψηλές προσδοκίες που υπάρχουν για τη νέα εποχή στον Πάμισο. Ο Βασίλης Σιδηρόπουλος και οι συνεργάτες του έχουν μεγάλες φιλοδοξίες, που φθάνουν μέχρι την... άνοδο, παρότι οι Νησιώτες θα είναι νεοφώτιστοι στη Γ’ εθνική. Για να δικαιωθούν οι προσδοκίες βέβαια χρειάζονται και μεταγραφές από το πάνω... ράφι και ήδη ο Πάμισος έχει προσεγγίσει παίκτες, όπως ο Πουρτουλίδης ο Καραλής που έχουν θητεία στις επαγγελματικές κατηγορίες, ενώ υπάρχει προφορική συμφωνία και με ξένους ποδοσφαιριστές (για τη μεσοεπιθετική γραμμή).

Από τη Μεσσηνία, οι Νινιός, Δημητρακόπουλος είναι πολύ πιθανό να φορέσουν τη φανέλα του Παμίσου, όπως και ο γκολκίπερ Τρακάκης που ήταν μαζί με το Δημητρακόπουλο και πρόπερσι στο Νησί. Ολα αυτά θα γνωστοποιηθούν εντός της τρέχουσας εβδομάδας, με τον φιλόδοξο σύλλογο να ανακοινώνει πρώτα το νέο διοικητικό συμβούλιο και εν συνεχεία και επίσημα το τεχνικό τιμ και τις πρώτες μεταγραφές.