Πέμπτη, 26 Ιούλιος 2018 13:05

Εβγαλε επιτέλους διοίκηση η Κυπαρισσία

Γράφτηκε από τον

Νέα διοίκηση έχει από την Τρίτη το βράδυ η Κυπαρισσία.

Ο ιστορικός σύλλογος, έστω και στο και... πέντε, βρήκε λύση στο μεγάλο διοικητικό πρόβλημα που τον έφερε στα πρόθυρα της διάλυσης, μιας και είχαν γίνει τρεις άκαρπες συνελεύσεις. Στην προχθεσινή έκταση γ.σ. λοιπόν υπήρξε απαρτία μελών και αφού έγινε ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός, ακολού8ησαν οι αρχαιρεσίες και στη συνέχεια η συγκρότηση σε Σώμα.

Επικεφαλής είναι ο Νίκος Παππάς (φωτό), που ήταν πρόεδρος και στην προηγούμενη διοίκηση, ενώ από το παλιό συμβούλιο συνεχίζει και ο Κυριάκος Πανόπουλος.

Στα αξιοσημείωτα η συμμετοχή δύο γυναικών (Κωνσταντοπούλου, Ρέππα) στο Δ.Σ.

Αναλυτικά το νέο επταμελές συμβούλιο έχει ως εξής: Νίκος Παππάς (πρόεδρος), Γιάννης Μαντζούνης (α’ αντιπρόεδρος), Στυλιανός Περαματζής (β’ αντιπρόεδρος), Κυριάκος Πανόπουλος (γενικός γραμματέας), Μαργαρίτα Κωνσταντοπούλου (ειδική γραμματέας), Δημήτρης Τσίγκανος (ταμίας), Αγορίτσα Ρέππα (έφορος υλικού).

Αναπληρωματικά μέλη είναι οι Δημήτρης Στρατικόπουλος, Παναγιώτης Τσαρμπόπουλος και Δημήτρης Παναγιωτόπουλος.

Η θητεία της διοίκησης είναι διετής και ήδη έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός για το πρωτάθλημα και το κύπελλο, καθώς τα χρονικά περιθώρια στενεύουν. Πρόθεση των ανθρώπων του ΑΟΚ είναι να παραμείνει ο βασικός κορμός των παικτών, αλλά και ο Τάκης Παναγόπουλος. Ο τελευταίος, όλα δείχνουν, ότι θα συνεχίσει στον πάγκο.