Πέμπτη, 26 Ιούλιος 2018 17:14

Α.Ο. ΦΥΤΕΙΑΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Νέος πρόεδρος ο Περικλής Κουρούπης

Γράφτηκε από τον

Ο Περικλής Κουρούπης είναι από την Τρίτη ο νέος πρόεδρος του Α.Ο. Φυτειάς Καλαμάτας, όπως προέκυψε μετά τη συγκρότηση της νέας διοίκησης σε σώμα.

Την Δευτέρα το βράδυ στη διάρκεια της γενικής συνέλευσης εξελέγη η νέα διοίκηση της ομάδας και λίγη ώρα μετά συγκροτήθηκε σε σώμα. Να σημειωθεί ότι ο κ. Κουρούπης αναλαμβάνει για πρώτη φορά πρόεδρος, καθώς στην προηγούμενη διοίκηση κατείχε τη θέση του αντιπροέδρου.

Στη νέα διοίκηση συμμετέχουν τέσσερα νέα πρόσωπα, οι Αλέξης Ξεροβάσιλας, Γιάννης Φουνικάκος, Σταύρος Ρουτζούνης και Σοφοκλής Μάρκου.

Αναλυτικά η σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου είναι: Περικλής Κουρούπης πρόεδρος, Γιάννης Κουτουμάνος α’ αντιπρόεδρος, Αλέξης Ξεροβάσιλας β’ αντιπρόεδρος, Σταύρος Μάρκου γενικός γραμματέας, Γιάννης Φουνικάκος ταμίας, Παναγιώτης Κωστέας, Γιώργος Κωστέας, Σταύρος Ρουτζούνης, Σοφοκλής Μάρκου.

Η εξελεγκτική επιτροπή αποτελείται από τους Γιάννη Φουνικάκο, Βαγγέλη Πουρνάρα, Χαράλαμπο Λαζαρακόπουλο.

Λίγη ώρα μετά την συγκρότηση σε σώμα έγινε και το πρώτο συμβούλιο, όπου οι παράγοντες συζήτησαν και για το σχεδιασμό της ομάδας ενόψει την ερχόμενης ποδοσφαιρικής σεζόν. Πριν από αυτό όμως, δεν παρέλειψαν να πουν δύο λόγια για τα αδέρφια Κωστέα, που ήταν ενεργά μέλη της προηγούμενης διοίκησης. Μεταξύ άλλων τόνισαν: “Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα αδέρφια Κωστέα για την ηθική και υλική υποστήριξη που παρείχαν στην ομάδα μας. Η παρουσία του πρώην προέδρου Παναγιώτη Κωστέα βοήθησε την ομάδα σε όλα τα επίπεδα, ώστε να είναι ανταγωνιστική και υπολογίσιμη στο πρωτάθλημα της Α1 κατηγορίας. Παραμένει δίπλα στην ομάδα σαν χορηγός την καινούργια χρονιά που έρχεται και θα αποτελεί βασικό στέλεχος της ομάδα στο σχεδιασμό της ενόψει του νέου πρωταθλήματος”.

Σε ότι αφορά το σχεδιασμό, μέχρι στιγμής έχουν ανανεώσει τα περισσότερα παιδιά από την περσινή σεζόν και σύντομα αναμένεται να συμβεί το ίδιο και με τους υπόλοιπους. Οσο για την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού θα γίνει, καθώς στόχο είναι να αποκτηθούν 4-5 παίκτες. Ηδη έχουν προχωρήσει οι επαφές με τους υποψήφιους στόχους και μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται να επέλθει η συμφωνία μαζί του και αμέσως μετά η διοίκηση θα προχωρήσει στις σχετικές ανακοινώσεις για την απόκτησή τους.

Μόνο ένας παίκτης από το υπάρχον έμψυχο δυναμικό ο Παναγιώτης Παπαδέας έχει αποχωρήσει.

Η ακριβής ημερομηνίας έναρξης της προετοιμασίας δεν έχει γίνει γνωστή μέχρι σήμερα. Ολα δείχνουν ότι η "πρώτη" θα πάει για μετά τις 15 Αυγούστου.