Δευτέρα, 30 Δεκέμβριος 2013 16:07

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Η διοίκηση στηρίζει Δημάκη που συνεχίζει στον πάγκο

Γράφτηκε από τον
ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: Η διοίκηση στηρίζει Δημάκη που συνεχίζει στον πάγκο

Την αμέριστη στήριξη της διοίκησης του Διαβολιτσίου έχει ο προπονητής Σωτήρης Δημάκης, κάτι που σημαίνει πως δεν έχει δεκτή η παραίτηση του.

Ετσι ο νεαρός τεχνικός παραμένει στον πάγκο του ΑΟΔ και θα προσπαθήσει να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας του και να την οδηγήσει στην παραμονή στην Α' τοπική.
Η απόφαση της διοίκησης για στήριξη ήταν ομόφωνη και μάλιστα υπάρχουν υπογραφές όλων των συμβούλων που αναφέρουν πως όσοι είναι αυτοί στο τιμόνι του ΑΟΔ προπονητής θα είναι ο Σωτήρης Δημάκης.
Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής:
"Το Διοικητικό Συμβούλιο του Αθλητικού Ομιλου Διαβολιτσίου ύστερα από έκτακτο συμβούλιο που συγκάλεσε, πήρε ομόφωνη απόφαση στήριξης στον προπονητή της ομάδας μας Σωτήρη Δημάκη και κατά συνέπεια δεν κάνει δεκτή την παραίτηση του. Ισχύει δε, η παλαιότερη απόφαση μας ότι όσο είναι στη διοίκηση του συλλόγου το παρόν διοικητικό συμβούλιο, προπονητής θα είναι πάντα ο Σωτήρης Δημάκης".
Τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου:
Δημήτρης Δασκαλόπουλος, Βασίλης Κανέλλος, Περικλής Τασιόπουλος, Δημήτρης Παπασπυρόπουλος, Κώστας Αντωνακόπουλος, Ελένη Θεοδωροπούλου, Παναγιώτης Παπαδόγιαννης, Ελένη Αντωνακοπούλου, Ευαγγελία Μπιρμπιλοπούλου.