Δευτέρα, 30 Δεκέμβριος 2013 16:14

Πάει για δύο μεταγραφές η Εράνη

Γράφτηκε από τον

Το εξ αρχής μικρό ρόστερ και οι τραυματισμοί που αντιμετωπίζει σχεδόν κάθε εβδομάδα η Εράνη αναγκάζουν την διοίκηση να ψαχτεί ούτως ώστε να ενισχύσει μεταγραφικά την ομάδα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Οι παράγοντες της Φιλιατρινής ομάδας σε συνεργασία με τον προπονητή Μιχάλη Ζάγκο αναζητούν δύο παίκτες και έχουν γίνει οι σχετικές επαφές τόσο με Μεσσήνιους όσο και με παίκτες εκτός νομού. Προτεραιότητα αποτελεί η απόκτηση ενός μεσοεπιθετικού και ενός αμυντικού χαφ, για να γεμίσει κάπως το ρόστερ της ομάδας.
Ο προπονητής Μιχάλης Ζάγκος που σε 4 ματς που έχει καθίσει στον "πράσινο" πάγκο μετρά 3 νίκες και 1 ήττα είναι ευχαριστημένος από τον ζήλο που δείχνουν τα παιδιά, αλλά και από τη διοίκηση που είναι κοντά στην ομάδα, αλλά και τον κόσμο που βοηθά με τη σειρά του.
Στόχος της Εράνης είναι να τερματίσει όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία.
Το άσχημο είναι πως ο Χρονόπουλος που έχει τραυματιστεί στο γόνατο, έχει κάνει μαγνητική και θα φανεί αν θα χρειαστεί να προχωρήσει σε επέμβαση ή όχι. Πάντως το σίγουρο είναι πως θα μείνει αρκετό καιρό εκτός αγωνιστικής δράσης. Οσον αφορά τον Κιούτακ που έχει τραυματιστεί στον αστράγαλο το πιθανότερο είναι να προλάβει τον επόμενο αγώνα με τη Μεθώνη.
Στα αγωνιστικά χθες υπήρχε ρεπό και σήμερα Δευτέρα θα ξεκινήσει και πάλι η προετοιμασία για τον Σαββατιάτικο αγώνα.