Δευτέρα, 30 Δεκέμβριος 2013 17:42

ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: «Δίκαια είμαστε στην 1η θέση», λέει ο Β. Δουρούμης

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ: «Δίκαια είμαστε στην 1η θέση», λέει ο Β. Δουρούμης

Αξιόλογη παρουσία στο πρωτάθλημα της Β' τοπικής πραγματοποιεί ο Πανθουριακός και δίκαια βρίσκεται στην κορυφής της βαθμολογίας.


Αυτό τόνισε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας Βασίλης Δουρούμης μιλώντας στο "Notosport": «Σίγουρα δίκαια η ομάδα είναι πρώτη και θα μπορούσαμε να έχουμε μεγαλύτερη διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες που μας ακολουθούν», ανέφερε αρχικά και συμπλήρωσε: «Εφόσον είσαι πρώτος, στο χέρι σου είναι να διατηρηθείς στην πρώτη θέση. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας με τον ίδιο ζήλο και αν γίνουν κάποιες προσθήκες, η ομάδα θα πάει καλά μέχρι το τέλος».
Σε ερώτησή μας, που οφείλεται η έως τώρα πορεία της ομάδας και η θέση της στη βαθμολογία, απάντησε: «Η καλή πορεία και κατ' επέκταση η πρωτιά οφείλεται στο ότι έχουμε ομοιογένεια, στο ότι η ομάδα δεν έχει αλλάξει πολύ το έμψυχο δυναμικό της, καθώς αποτελείται από τον ίδιο σχεδόν κορμό με την περσινή χρονιά, συν τις προσθήκες κάποιων καλών παικτών και επίσης με την πολύ δουλειά που γίνεται στο γήπεδο».
Σχολιάζοντας το πρωτάθλημα στον 1ο όμιλο, ο 31χρονος αμυντικός μας είπε: «Είναι καλό και ανταγωνιστικό γιατί υπάρχουν πολλές ομάδες που έχουν πρωταγωνιστικούς στόχους, οι οποίες στην καλή τους ημέρα μπορούν να γίνουν πολύ δύσκολες».
Οσον αφορά το ποιες θα πρωταγωνιστήσουν με στόχο να διεκδικήσουν το τίτλο σημείωσε: «Δεν είναι πολλές οι ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο. Σίγουρα είμαστε εμείς και το Ασπρόχωμα που έχουμε βλέψεις για τίτλο και άνοδο. Ομως πολύ καλά στοιχεία έχουν δείξει ο Κεραυνός και ο Ηρακλής Καλαμάτας. Μάλιστα για εμένα, ο Ηρακλής είναι η έκπληξη του πρωταθλήματος. Είναι μια ομάδα που παίζει ποδόσφαιρο χωρίς σκοπιμότητες και διεκδικεί τα αποτελέσματα. Αντίθετα με κάποιες ομάδες που βάζουν σκοπιμότητα στο παιχνίδι τους. Ας κοιτάξουν να παίζουν καλό ποδόσφαιρο και να το ευχαριστούνται».
Κλείνοντας ο έμπειρος ποδοσφαιριστές έδωσε και τις ευχές τους λίγες ημέρες πριν μπει το 2014: «Για το νέος έτος εύχομαι υγεία και ευτυχία σε όλες τις ποδοσφαιρικές οικογένειες».

Ενίσχυση με 3 παίκτες

Στην ενίσχυση της ομάδας θα προχωρήσει τις επόμενες ημέρες η διοίκηση με στόχο να την κάνει πιο δυνατή και πιο ισχυρή στο δρόμο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Στόχος είναι η απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών με το βάρος να πέφτει πρώτα στην απόκτηση ενός επιθετικού. Από εκεί και πέρα στόχος είναι να αποκτηθούν ένας μέσος και ένας αμυντικός.

Δύο απουσίες με Δόξα

Ο προπονητής Κώστας Καρλαύτης για το παιχνίδι με τη Δόξα δεν υπολογίζει στους Κώστα Φιλανδριανό και Γιώργο Μουλιάτο. Ο Φιλανδριανός αντιμετωπίζει πρόβλημα στη γάμπα και ο Μουλιάτος τραυματίστηκε στον τελευταίο αγώνα με τον Ηρακλή Κυπαρισσίας στο γόνατο. Θα μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για 20 ημέρες περίπου. Υποβλήθηκε σε μαγνητική εξέταση και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να φανεί πόσο σοβαρός είναι τραυματισμός του.