Δευτέρα, 30 Δεκέμβριος 2013 18:52

Στην καλύτερη 11αδα της Μπουντεσλίγκα ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος!

Γράφτηκε από τον

Στην καλύτερη ενδεκάδα του γερμανικού πρωταθλήματος για το πρώτο μισό της σεζόν συμπεριλαμβάνεται ο Μεσσήνιος αμυντικός της Ντόρτμουντ Σωκράτης Παπασταθόπουλος, σύμφωνα με το goal.com.


Ο πρώην παίκτης της Βέρντερ Βρέμης χαρακτηρίζεται ως "βράχος" για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ έχοντας καταφέρει να καλύψει τα κενά των τραυματιών Χούμελς και Σούμποτιτς.
Πρόκειται για μία ακόμη μεγάλη διάκριση για τον 25χρονο διεθνή ποδοσφαιριστή που έχει πάρει θέση βασικού στη φιναλίστ του Τσάμπιονς Λιγκ, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις.
Αξίζει να σημειωθεί πως μόλις δύο παίκτες της Μπορούσια Ντόρτμουντ βρίσκονται στην κορυφαία ενδεκάδα της Μπουντεσλίγκα, καθώς εκτός από τον Παπασταθόπουλο συμπεριελήφθη και ο Κέβιν Γκρόκροιτς.
Αναλυτικά η κορυφαία 11αδα μέχρι στιγμής στη Μπουντεσλίγκα:
Λένο (Μπάγερ Λεβερκούζεν), Γκρόσκροϊτς (Μπορούσια Ντόρτμουντ), Παπασταθόπουλος (Μπορούσια Ντόρτμουντ), Μπόατενγκ (Μπάγερν Μονάχου), Αλάμπα (Μπάγερν Μονάχου), Λαμ (Μπάγερν Μονάχου), Κρόος (Μπάγερν Μονάχου), Ρόμπεν (Μπάγερν Μονάχου), Σαμ (Μπάγερ Λεβερκούζεν), Ριμπερί (Μπάγερν Μονάχου), Ράμος (Χέρτα).