Παρασκευή, 03 Αύγουστος 2018 16:44

Ο Σπύρος Λαπιώτης νέος πρόεδρος της ΑΕΚ Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον

 

Με τον Σπύρο Λαπιώτη στη θέση του προέδρου θα πορευτεί τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν η ΑΕΚ Καλαμάτας.

Την Τρίτη το βράδυ πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση της ομάδας με κύριο θέμα της αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου. Στη συνέχεια η νεοεκλεγείσα διοίκηση συγκροτήθηκε σε σώμα και πραγματοποίησε και το πρώτο της συμβούλιο όπου συζητήθηκαν θέματα που αφορούν κυρίως το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας.

Η νέα διοίκηση αποτελείται από τους Σπύρο Λαπιώτη πρόεδρο, Χρήστο Καράγιωργα αντιπρόεδρο, Λυκούργο Καρολεμέα γενικό γραμματέα, Βασίλη Πλεμμένο ταμία, Παναγιώτη Λειβαδίτη έφορο υλικού, Βαγγέλη Πανταζή, Ηλία Βρεττάκο, Κώστα Τριαντόπουλο μέλη.

Σε ότι αφορά τα αγωνιστικά στον πάγκο θα συνεχίσει και τη νέα περίοδο ο Δημήτρης Μάλαμας, με τον οποίο έγινε συζήτηση σχετικά με το έμψυχο δυναμικό της ομάδας και ήδη δρομολογήθηκαν οι πρώτες κινήσεις που πρέπει να γίνουν. Από τη μία στόχος είναι να παραμείνουν όλοι οι παίκτες από το υπάρχον υλικό και μετά ανάλογα με το ποιοι θα παραμείνουν θα γίνουν και οι απαραίτητες κινήσεις ενίσχυσης. Οι περισσότεροι παίκτες από το υπάρχον δυναμικό έχουν συμφωνήσει να συνεχίσουν και τη νέα περίοδο να αγωνίζονται στην ΑΕΚ. Τις επόμενες ημέρες αναμένονται επαφές με όσους παίκτες δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα μείνουν και σιγά – σιγά θα προχωρήσουν σε επαφές με τους υπό απόκτηση παίκτες.

Στο δημοτικό γήπεδο Δυτικής Παραλίας (πρώην Σφαγείων) θα αγωνίζεται τη προσεχή ποδοσφαιρική σεζόν η ΑΕΚ, που μετά από χρόνια επιστρέφει στο γήπεδο που χρησιμοποιούσε ως έδρας της τόσο για προπονήσεις και για επίσημα παιχνίδια. Μάλιστα χθες η διοίκηση πήρε και το παραχωρητήριο για τη χρήση του γηπέδου.

Σε ότι αφορά την προετοιμασία δεν έχει ξεκαθαρίσει η ακριβής ημερομηνίας έναρξης, ενώ στις σκέψεις του κ. Μάλαμα, είναι να ξεκινήσει μετά τις 20 Αυγούστου.