Παρασκευή, 10 Αύγουστος 2018 12:03

ΠΑΜΙΣΟΣ: Νέα μεταγραφή ο Νίκος Πυρρής

Γράφτηκε από τον

Επιστροφή στην Ελληνική αγορά, μετά τις τελευταίες μεταγραφές ξένων παικτών, κάνει ο Πάμισος που τις επόμενες ημέρες ολοκληρώνει και τυπικά την απόκτηση του επιθετικού Νίκου Πυρρή.

Πρόκειται για 23χρονο ποδοσφαιριστή, ο οποίος αγωνιζόταν στον Εθνικό Σαγέϊκων, με αρκετά καλή παρουσία και πολλά γκολ. Ο ποδοσφαιριστής συμμετείχε στη χθεσινή προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στο δημοτικό στάδιο Μεσσήνης και εντός των ημερών αναμένεται να οριστικοποιηθεί και επίσημα η μετακίνηση του στον Πάμισο. Παρά τις έως τώρα μεταγραφικές κινήσεις, που έχουν προκαλέσει αίσθηση, όλοι στην ομάδα της Μεσσήνης κρατούν χαμηλούς τόνους σε ότι αφορά τους στόχους για τη νέα σεζόν, όπως τόνισε χαρακτηριστικά ο γενικός αρχηγός Γιώργος Πετρουλάκης μιλώντας χθες στο “Notosport”: “Ο στόχος της ομάδας είναι η παραμονή στην κατηγορία. Από εκεί και πέρα ότι παραπάνω έρθει για την ομάδα μας, αυτό θα είναι καλοδεχούμενο. Γνωρίζουμε ότι θα αγωνιστούμε σε μια άγνωστη για εμάς κατηγορία και τα πράγματα δεν θα είναι εύκολα. Θα υπάρχουν και ομάδες που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία. Μια από αυτές είναι και η Καλαμάτα, την οποία σεβόμαστε. Από τη στιγμή που θα είναι και στον ίδιο όμιλο, δεν μπορούμε παρά να τη δούμε ως αντίπαλο. Από εκεί και πέρα, όπως προανέφερα τη σεβόμαστε απεριόριστα. Θεωρούμε ότι είναι ένα μεγάλο φαβορί για την άνοδο. Με την Καλαμάτα μας χωρίζουν μόνο τα 90 λεπτά του αγώνα”. Σε κυκλοφορία έθεσε η διοίκηση του Πάμισου τα εισιτήρια διαρκείας για την προσεχή αγωνιστική περίοδο. Το κάθε διαρκείας κοστίζει 100 ευρώ, ενώ υπάρχει και το οικογενειακό εισιτήριο διαρκείας που είναι στα 150 ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία της ομάδας που βρίσκονται στη Δημοτική Αγορά 5.

Στη Μεσσήνη ο Σιδηρόπουλος

Αναλόγως με τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις αναμένεται να παρευρεθεί στην Μεσσήνη ο εξωδιοικητικός παράγοντας και μέλος του γκρουπ εταιρειών που έχει αναλάβει τον Πάμισο, Βασίλης Σιδηρόπουλος. Πιθανόν να βρεθεί στη Μεσσήνη μέσα στο Σαββατοκύριακο και θα έχει την ευκαιρία να δει για πρώτη φορά την ομάδα και έχει την πρώτη γνωριμία με το προπονητικό επιτελείο και τους ποδοσφαιριστές. Μάλιστα στη διάρκεια της παραμονής του στη Μεσσήνη θα έχει επαφές με τους παράγοντες της ομάδας, όπου αναμένεται να δρομολογηθούν οι εξελίξεις για την παρουσίαση της φανέλας αλλά και ότι έχει να κάνει με το μάρκετινγκ του Νησιώτικου συλλόγου.