Παρασκευή, 10 Αύγουστος 2018 14:04

ΕΡΑΝΗ: Ξεκίνησαν προπονήσεις οι νεαροί - επέστρεψε ο Κόλλιας

Γράφτηκε από τον

Τις προπονήσεις για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο ξεκίνησαν το απόγευμα της Τρίτης οι νεαροί παίκτες που διαθέτει η Εράνη στο έμψυχο δυναμικό της.

Σύμφωνα με το σχεδιασμό, οι υπόλοιποι παίκτες που στελεχώνουν το έμψυχο δυναμικό θα αρχίσουν την προετοιμασία στις 17 Αυγούστου, όπου πλέον θα αρχίσει ο προπονητής Κώστας Λυμπερόπουλος να κτίζει την ομάδα της νέας αγωνιστικής σεζόν. Στην  πρώτη προπόνηση για τους νεαρούς σε ηλικία παίκτες, παραβρέθηκαν οι Τάσος Μπουρδέκας, Διονύσης Μεϊντάνης, Αγγελος Γιαννακόπουλος, Φώτης Γιαννακοπουλος, Χρήστος Λαμπρόπουλος, Γιάννης Οικονομόπουλος, Φώτης Νικολακόπουλος, Χαράλαμπος Μπακούρος, Παναγιώτης Φουντάς, Δημήτρης Χάρμπας, Γιάννης Τσοροβάς, Γιάννης Μητρόπουλος, Κώστας Μιχαλακόπουλος και Μάριος Γριβοκωστόπουλος. Το πρόγραμμα για τους νεαρούς περιλαμβάνει καθημερινές απογευματινές προπονήσεις, ενώ μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα γίνει μία διπλή προπόνηση (πρωί και απόγευμα).

Επέστρεψε ο Κόλλιας

Η διοίκηση σε συνεργασία με τον προπονητή Κώστα Λυμπερόπουλο συνεχίζουν τις προσπάθειες τους για την ολοκλήρωση των μεταγραφικών κινήσεων, έτσι ώστε να καλύψουν άμεσα τα κενά που υπάρχουν και στις 17 του μήνα να είναι όλοι παρών στην έναρξη της προετοιμασίας. Ετσι ολοκληρώθηκε η συμφωνία συνεργασίας με τον 27χρονο επιθετικό Νίκο Κόλλια (φωτό), ο οποίος επιστρέφει μετά από έναν χρόνο στην ομάδα των Φιλιατρών. Από εκεί και πέρα στόχος της διοίκησης είναι να γίνουν ακόμη δύο προσθήκες ποιοτικών παικτών, ενός κεντρικού αμυντικού και ενός μέσου, που να αγωνίζεται στα πλάγια. Εχουν γίνει επαφές με κάποιους παίκτες, όμως δεν υπάρχει για την ώρα καμία εξέλιξη. Από την “πρώτη”, στις 17 Αυγούστου θα απουσιάσει σίγουρα ο Γιώργος Πέππας, ο οποίος έχει ενημερώσει τους διοικούντες ότι θα βρίσκεται στα Φιλιατρά στις 26 του μήνα.

Αποχωρεί ο Παπαγεωργίου

Λόγω σπουδών δεν θα μπορέσει να βοηθήσει την Εράνη, την προσεχή ποδοσφαιρική σεζόν ο νεαρός Βασίλης Παπαγεωργίου. Ολοκλήρωσε τις σχολικές του υποχρεώσεις στο Λύκειο της Κυπαρισσίας και μετά τις Πανελλήνιες εξετάσεις που έδωσε πέρασε ως πρώτος στην Ελλάδα στη Φαρμακευτική Σχολή και θα φύγει για να σπουδάσει.