Σάββατο, 11 Αύγουστος 2018 12:27

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Πρώτο τεστ με Α.Ε. Μάνης

Γράφτηκε από τον

Το πρώτο του φιλικό τεστ θα δώσει ο Απόλλων Καλαμάτας μεθαύριο Δευτέρα με αντίπαλο τη νεοφώτιστη στην Α’ τοπική Α.Ε. Μάνης.

Το φιλικό θα διεξαχθεί στις 8 το βράδυ στο κεντρικό γήπεδο του αθλητικού κέντρου της ΕΠΣ, στον Κορδία. Εκεί οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα θα έχουν την ευκαιρία να ξεφύγουν από το καθημερινό πρόγραμμα της προετοιμασίας, αλλά να δείξουν και τα πρώτα στοιχεία από αυτά που τους μαθαίνει ο προπονητής Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος, στη διάρκεια των - έως σήμερα - καθημερινών προπονήσεων. Από εδώ και πέρα το πρόγραμμα της προετοιμασίας περιλαμβάνει και τη διεξαγωγή φιλικών αναμετρήσεων ώστε να αρχίσει και το μοντάρισμα της ομάδας, για να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν έτοιμη στους επίσημους αγώνες. Ηδη έχουν κλειστεί ακόμη δύο φιλικά, το ένα στις 18 Αυγούστου στο γήπεδο του Σουληναρίου με αντίπαλο τον Τσικλητήρα Πύλου και το άλλο στις 22 του μήνα με τη Σπερχογεία, το οποίο έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί στο δημοτικό γήπεδο “Πέτρος Γεωργανάς”. Στο θέμα της στελέχωσης του έμψυχου δυναμικού, έχουν προχωρήσει οι επαφές για την απόκτηση ακόμη δύο ποδοσφαιριστών με τους οποίους και θα ολοκληρωθεί η μεταγραφική ενίσχυση.

Θλίψη για το θάνατο του Μηλίτση

Ενα θλιβερό γεγονός, ο χαμός του Γιώργου Μηλίτση, που έφυγε ξαφνικά από τη ζωή το πρωί της Παρασκευής, φιλάθλου όχι μόνο του Απόλλωνα, αλλά και του Αίαντα και αγαπημένου φίλου των μελών του προπονητικού τιμ του Απόλλωνα, ήρθε να βαρύνει το καλό κλίμα. Λόγω του παραπάνω γεγονότος αναβλήθηκε η σημερινή προπόνηση της ομάδας.