Τρίτη, 21 Αύγουστος 2018 14:53

Α.Ε. ΜΑΝΗΣ: Καλή εικόνα στο φιλικό με Πάμισο

Γράφτηκε από τον

 

Αρκετά καλή ήταν η εικόνα της Α.Ε. Μάνης στο κυριακάτικο εκτός έδρας φιλικό παιχνίδι με τον Πάμισο.

Στην ομάδα δεν στέκονται τόσο στο αποτέλεσμα (2-2), αλλά κυρίως στην εμφάνιση που πραγματοποίησε απέναντι σε αντίπαλο μεγαλύτερης κατηγορίας. Για αυτό το παιχνίδι, ο προπονητής της Α.Ε.Μ. Παναγιώτης Πολίμος μιλώντας στο “Notosport”σημείωσε: “Πιστεύω ότι τα πήγαμε καλά, αν και είχαμε απουσίες κυρίως από παιδιά της Μάνης, λόγω εργασίας, καθώς αυτή την περίοδο υπάρχει πολύ δουλειά και είναι δύσκολο να βρίσκονται στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.

Αν εξαιρέσουμε το πρώτο 15λεπτο στο οποίο μπήκαμε νωθρά και δεχτήκαμε τα δύο γκολ, στη συνέχεια πήραμε τον έλεγχο, είχαμε κατοχή της μπάλας και βγάλαμε πολλές φάσεις. Στο β’ ημίχρονο πάλι η ομάδα είχε ένα “νεκρό” διάστημα για 15 λεπτά. Στη συνέχεια πήραμε ξανά την κατοχή της μπάλας, βγάλαμε φάσεις και πετύχαμε ωραία γκολ σε σχεδόν ίδιες φάσεις από προσπάθειες που ξεκίνησαν από την αριστερή πλευρά.

Σαν γενική εικόνα θεωρώ ότι τα πήγαμε αρκετά καλά. Ιδιαίτερα στην παρούσα φάση της προετοιμασίας, όπου είχαμε καλά τρεξίματα και σιγά - σιγά ξεδιπλώνουμε τις αρετές μας και αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Θεωρώ ότι με τη δουλειά που κάνουμε καθημερινά θα παρουσιαστούμε καλύτεροι στο μέλλον”.

Από την ομάδα δεν λείπουν και τα προβλήματα, τα οποία αφορούν τον Γιώργο Χατζηπαναγιώτη και τον Δημήτρη Καλογερόπουλο. Ο Χατζηπαναγιώτης εξαιτίας τραυματισμού του στη διάρκεια της περσινής χρονιάς δεν συμμετέχει στην προετοιμασία. Για λίγες ημέρες ακόμη θα περιμένουν στην ομάδα να δουν πως θα μπορέσει να ξεπεράσει τον τραυματισμό και να επιστρέψει πιο έτοιμος και δυνατός.

Στο προχθεσινό ματς αγωνίστηκε για λίγη ώρα ο νεοαποκτηθείς Αλέξανδρος Ζακολί. Αν και δεν ήταν στην αναμενόμενη αγωνιστική κατάσταση, ήρθε και έπαιξε για 20 λεπτά περίπου, ενώ ο Δημήτρης Καλαγερόπουλος κτύπησε στο πόδι πέφτοντας στο δοκάρι. Ο Ερντουγκελ Φετάχου λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων θα ξεκινήσει προπονήσεις από τον Σεπτέμβριο.

Στο κομμάτι της ενίσχυσης, υπάρχει η σκέψη στην ομάδα να αποκτηθεί ακόμη ένας αμυντικός (στόπερ). Το πρόγραμμα της προετοιμασίας αυτό το διάστημα περιλαμβάνει καθημερινές προπονήσεις, αλλά και φιλικά παιχνίδια. Ετσι μετά τα φιλικά τεστ με Απόλλωνα Καλαμάτας και Πάμισο, την ερχόμενη Πέμπτη θα παίξει με τον Ολυμπιακό Καλαμάτας και μία εβδομάδα αργότερα θα δώσει το πιο δυνατό φιλικό, την επόμενη Κυριακή με τον Παναρκαδικό στην Τρίπολη.