Τετάρτη, 22 Αύγουστος 2018 13:04

Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Μαγείρευαν... σκάνδαλο για Καλαμάτα και Πάμισο

Γράφτηκε από τον
Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Μαγείρευαν... σκάνδαλο για Καλαμάτα και Πάμισο

 

 

Να στείλουν εκτός Πελοποννήσου την Καλαμάτα και τον Πάμισο σχεδίαζαν στην ΕΠΟ, τοποθετώντας τις δύο Μεσσηνιακές ομάδες στον όμιλο των Αθηνών και φέρνοντας στη θέση τους τον Ιάλυσο ενώ η άλλη ομάδα της Ρόδου, ο Διαγόρας θα έμπαινε στο γκρουπ των ομάδων της πρωτεύουσας!

Η Επιτροπή πρωταθλήματος της Γ’ εθνικής θέλοντας προφανώς να εξυπηρετήσει άλλους σκοπούς, επεξεργαζόταν το παραπάνω εκτός λογικής σενάριο και ενώ είναι τοις πάσι γνωστό ότι ο καταρτισμός των ομίλων γίνεται με γεωγραφικά κριτήρια.

Η πρόθεση των ανθρώπων της Ομοσπονδίας διέρρευσε όμως αργά το βράδυ της Δευτέρας και στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα σήμανε... συναγερμός.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣΜ Βασίλης Σπηλιώτης ενημέρωσε τους παράγοντες της Καλαμάτας και του Παμίσου και αποφασίστηκε η άμεση αντίδραση για τη σκανδαλώδη σύνθεση των ομίλων. Ο κ. Σπηλιώτης επικοινώνησε μάλιστα και με τον πρόεδρο της ΕΠΟ Βαγγέλη Γραμμένο, ξεκαθαρίζοντας του ότι κάτι τέτοιο δεν μπορεί να συμβεί.

Ο Β. Σπηλιώτης δεν έμεινε μόνο στο τηλεφώνημα, αλλά χθες το πρωί μετέβη στα γραφεία της ΕΠΟ στην Αθήνα έχοντας στο πλευρό του τον αντιπρόεδρο της Ενωσης Ηλία Αλεξανδρόπουλο και τον ταμία Παναγιώτη Καλκαβούρα.

Μαζί τους ήταν και ο πρόεδρος της “Μαύρης Θύελλας” Αποστόλης Κουκούτσης με τον γραμματέα Στέλιο Κουτίβα. Η Μεσσηνιακή αντιπροσωπεία είχε επαφές με μέλη της Ομοσπονδίας πριν από την έναρξη του κρίσιμου διοικητικού συμβουλίου, ενώ σε ανοιχτή γραμμή με τον κ. Σπηλιώτη ήταν ο παράγοντας του Παμίσου Γιώργος Πετρουλάκης. Η κινητοποίηση φαίνεται ότι σε πρώτη φάση έπιασε τόπο, καθώς το συμβούλιο στο οποίο θα γινόταν και ο καταρτισμός των ομίλων αναβλήθηκε.

Μεθαύριο τα σπουδαία

Το ενδιαφέρον πλέον στρέφεται πλέον στη συνεδρίαση της Παρασκευής, όπου σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση θα συνεδριάσει εκ νέου η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ για τη συγκρότηση των ομίλων του πρωταθλήματος Γ΄ Εθνικής. Στην Ενωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μεσσηνίας εκτιμούν ότι θα επικρατήσει η λογική και η Καλαμάτα θα μείνει στον (5ο) όμιλο των Πελοποννησιακών ομάδων, όπως είναι το σωστό και δεν θα βρει στο δρόμο της τις ομάδες της Αθήνας και των Κυκλάδων.