Τετάρτη, 22 Αύγουστος 2018 14:11

Κακαλέτρης: "Ο Πάμισος έχει τη δυναμική για να πετύχει στη Γ' εθνική"

Γράφτηκε από τον

Μπορεί ο Τσικλητήρας Πύλου να έχασε το στοίχημα της παραμονής στη Γ' εθνική, αλλά ο Νίκος Κακαλέτρης θα είναι και του χρόνου στην τρίτη τη τάξει εθνική κατηγορία.

Ο έμπειρος τεχνικός ανέλαβε τα ηνία του Παμίσου, μετά τη λύση της συνεργασίας με τον Κώστα Κλάδη και παρά τις δυσκολίες εμφανίζεται αισιόδοξος ενόψει της νέας σεζόν.

¨"Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι θετικές.. Ο Πάμισος είναι μια πολύ μεγάλη και ανταγωνιστική ομάδα. Σίγουρα χρειάζεται σκληρή και επίπονη δουλειά για να καταφέρουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους μας. Πιστεύω όμως ότι έχει τη δυναμική για να πετύχει στη Γ' εθνική", λέει στην "Ελευθερία" ο νέος προπονητής του Παμίσου, που έπιασε δουλειά τη Δευτέρα το απόγευμα, μαζί με τον Ευτύχη Τασιόπουλο. Ο τελευταίος επιστρέφει στους Νησιώτες λίγους μήνες μετά την αποχώρησή του για να συνεχίσει το έργο του στον τομέα της φυσικής κατάστασης.

Συνεχίζονται οι δοκιμές

Μετά τις πολλές αλλαγές που έγιναν στο έμψυχο δυναμικό, τους Κακαλέτρη - Τασιόπουλο περιμένει πολλή δουλειά προκειμένου ο Πάμισος να παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο. Η αλήθεια είναι ότι ακόμα η διοίκηση ψάχνει για παίκτες για να γεμίσει το ρόστερ και έτσι οι δοκιμές συνεχίζονται.

Στο πρόσφατο φιλικό με τη Μάνη δοκιμάστηκαν -όπως έχουμε γράψει - ο Βελγομαροκινός μέσος Αζίζ Ρέντα, ο Βέλγος Τόμας Ντεμόκ και οι Βραζιλιάνοι μεσοεπιθετικοί Ν' Γκογκό και Εριβέλτον, αλλά και ο επίσης μεσοεπιθετικός Κωστάκης από τα Γιάννενα. Οι εν λόγω παίκτες θα περάσουν πλέον από το "μικροσκόπιο" του νέου προπονητή, που θα κρίνει ποιοι θα αποκτηθούν. Τις επόμενες μέρες αναμένονται πάντως νέες αφίξεις παικτών.