Τετάρτη, 22 Αύγουστος 2018 14:34

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ: "Δεν υπάρχει φαβορί στην Α' τοπική", λέει ο Κώστας Παλαμάρας

Γράφτηκε από τον

 

Κάτι η περσινή τρίτη θέση στην Α' τοπική, κάτι η μεταγραφική ενίσχυση στο τρέχον μεταγραφικό παζάρι έχουν κάνει αρκετούς να θεωρούν τον Α.Ο. Διαβολιτσίου ως φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Κώστας Παλαμάρας, ωστόσο, δεν δέχεται αυτή την... ταμπέλα. Ο προπονητής του ΑΟΔ με δηλώσεις του στην "Ελευθερία" ξεκαθαρίζει ότι δεν είναι αυτοσκοπός το πρωτάθλημα και τονίζει ότι δεν υπάρχει φαβορί στο νέο μαραθώνιο!

"Διαβάζω με μεγάλη μου έκπληξη ότι μας έχουν κρεμάσει την ταμπέλα του πρωταθλητή.. Δεν είναι αυτοσκοπός για εμάς το πρωτάθλημα. Εφυγαν κάποια παιδιά από την ομάδα για διαφορετικούς λόγους και ήρθαν κάποια άλλα που επιθυμούσαν να παίξουν στην ομάδα μας. Θα φανεί μέσα στο γήπεδο αν είναι καλύτεροι και αυτό θα το δούμε όταν ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις μας στο κύπελλο και στη συνέχεια στο πρωτάθλημα. Θέλουμε να έχουμε μια καλή πορεία, αλλά δεν είμαστε φαβορί", επισημαίνει ο Κ. Παλαμάρας.

Ο νεαρός προπονητής πιστεύει μάλιστα ότι¨"Θα είναι το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών, γιατί δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί ή μια ομάδα με τόσο βαριά φανέλα. Η Κυπαρισσία έχει φανέλα, αλλά δεν έχει δυναμώσει τόσο πολύ. Πιστεύω ότι υπάρχουν εξίσου καλές ομάδες με εμάς, όπως η Θουρία που κάνει τα τελευταία χρόνια πρωταθλητισμό. Η Ανδρούσα θα είναι επίσης πολύ δυνατή, ο Τσικλητήρας θα είναι δυνατός, ενώ και ο Απόλλωνας και η Εράνη είναι καλές ομάδες"..

Δυνατό τεστ σήμερα με Παναρκαδικό

Σ' ένα αρκετά δυνατό τεστ θα δώσουν σήμερα εξετάσεις οι παίκτες του Διαβολιτσίου, μιας και θα αντιμετωπίσουν σε φιλικό ματς τον Παναρκαδικό, που μετέχει στο πρωτάθλημα της Γ' εθνικής. Στον πάγκο των Αρκάδων βρίσκεται μάλιστα ο Μεσσήνιος Αντώνης Μαυρέας. Το φιλικό θα ξεκινήσει στις 6 μ.μ. στο γήπεδο του Διαβολιτσίου.

Να σημειωθεί ότι ο ΑΟΔ έδωσε φιλικό διάρκειας 60 λεπτών και το περασμένο Σάββατο με αντίπαλο τον Πανθουριακό (1-1, το γκολ του ΑΟΔ ο Ζάκκας).Βέβαια κάποιοι παίκτες, όπως οι Πάλιας, Λιόλιος, Σταματελόπουλος δεν έχουν ενσωματωθεί ακόμα στην προετοιμασία λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων

Μεταγραφικά, το Διαβολίτσι έχει πάρει μέχρι σήμερα τους Πάλια, Μπαστακό, Τζανετέα, Σταματελόπουλο, Κάνιστρα, Λιόλιο και Γεωργιόπουλο,και θα προχωρήσει σε άλλη προσθήκη μόνο αν προκύψει κάτι εξαιρετικό.

Στον αντίποδα παρελθόν αποτελεί ο Μαυροειδάκος και παραμένει σε εκκρεμότητα ο Βορίλας.